Subota 17.02.2018.
00:44
Ž. Marković - Vesti

Kroacija sa srpskim bajkerima

D.Radić
Domaćini: Moto-klub Serbijanbajkers iz Murija

Na žurku su došli članovi moto-klubova: Dragons, Fini momci, "Srbi", "Sveti Sava", Škorpion, Tef Farer, Sokolovi-Kroacija, Vukovi, Orlovi, Sabers, CroMot Jastreb, Sinnersbikers, Zastava oldtajmer klub i drugi.

Čuveni humanitarci

- Na ovom moto trefu su bili gosti od 7 do 77 godina koji su uživali uz muziku kombinovanu između rok, zabavne i narodne, a za dobar štimung su se pobrinuli Dona eks Medeni mesec (klavijatura), Joca Haos (pevač), Petar Bulatović Pjer (gitarista) koji je iz Srbije doputovao da bi se družio sa bajkerima.

- U ime Uprave zahvalan sam ekipi naših članova koji su propratili celu pripremu, a zatim i žurku. Veliko hvala takođe svim gostima koji su se odazvali na naš poziv i uveličali ovu žurku - izjavio je Dragoslav Radić, sekretar Serbijanbajkersa i dodao:

- Imali smo 250 posetilaca, što nam je jako drago, da se naš trud i rad toliko poštuje i što nas naši kolege posećuju.

Ovaj moto-klub je poznat po humanitarnim akcijama, a na njihovom Fejsbuku, Instagramu i veb-sajtu se odazove mnogo ljudi, jer sakupljeni novac predaju lično u ruke oboleloj osobi.

- Dečaka leptira iz Bajine Bašte smo u zadnje vreme nekoliko puta posećivali i pomogli koliko smo bili u mogućnosti. Molimo se zajedno sa njim većim silama da uskoro za njega bude leka - kaže predsednik ovog kluba Dragan Radić i dodaje:

- Kad god možemo mi sakupljamo na mesečnim sednicama novac za ugrožene i bolesne. Svako koliko može od srca izdvoji, a sakupljen novac, neko od naših članova odnese i preda porodici kojoj je pomoć potrebna.

Bratski pozdrav

- Veliko hvala braći iz Serbijanbajkersa na gostoprimstvu. Prijatno smo iznenađeni njihovim dobrim gestom. Organizacija i usluga je bila na visokom nivou.

Nadamo se, a i voleli bismo da se i u buduće družimo i sarađujemo. Želimo im srećnu i mirnu voznu sezonu i od srca sve najbolje, hvala im na svemu i bratski pozdrav - kaže Mihajlo Vranješević, predsednik MK Srbi.

- Ovim putem se zahvaljujem Moto-klubu Serbijanbajkers na dobro organizovanoj žurki koja je protekla u najboljem mogućem redu. Isto tako pozdravljam sve moto klubove koji su bili na žurki kod naše braće - izjavio je Bojan Peranović, predsednik Moto-kluba Vukovi iz Frauenfelda.

- Žurka kod braće Serbijanbajkersa je bila fenomenalna, dobra organizacija, doček gostiju za primer, muzika prva liga, posluga super i roštilj savršen! Sve u svemu bilo je ekstra! Veliko poštovanje prema tom klubu i našoj braći! Sve je bilo super od samog dolaska pa do ranih jutarnjih sati - kaže za "Vesti" predsednik Moto-kluba Sveti Sava bajkers, Nikola Milenković.

Milomir Nešković, predsednik MK Dragonsa, izjavio je da je sve bilo lepo organizovano i sve na svom mestu, kao i svih ovih godina do sada. Zato i dolazimo uvek na njihove žurke.

Prijateljstvo se ne kupuje

- Bilo nam je veliko zadovoljstvo što smo stigli na zimsku žurku i smelo mogu reći da je druženje bilo vrhunsko kao i uvek do sada. Zahvaljujem se svima u ime Moto-kluba Orlovi iz St. Galena na gostoprimstvu, prijateljstvu i druženju - rekao je predsednik kluba Stanislav Aksić, poznatiji kao DEDA BRE i dodao:

- Na svetu je najteže objasniti šta je prijateljstvo. To nije nešto što se uči u školi, niti se kasnije može kupiti novcem, zato ko ne shvata smisao prijateljstva nije shvatio ništa u životu.

"Kameni" rado dolazi

Zvonko Potočanac, poznatiji kao Kameni, predsednik MK Sokolovi. - Kroacija je rekao da rado dolaze na žurke Serbijanbajkersa, bilo da su to zimske ili letnje.
I mišljenja je da su se njihova dva kluba toliko sprijateljila i međusobno poštuju da im je svaki njihov susret uvek dobrodošao. Kao i ovaj gde su sklopili nova prijateljstva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2024 © - Vesti online