Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Četvrtak 04.08.2016.
14:55
A. Ninkov - Vestionline A

Ustaše, kako vam je bez Srba?

Kada ste odlučili da za 5 dana proterate i ubijete sve srpsko iz "lijepe vaše", jeste li verovali da ćete to i uspeti?

wikipedia.org/August Dominus
Da li vam je sada "lijepa" Hrvatska?

Imali ste 150.000 hrvatskih ratnika da svoj krvavi plan sprovedete u delo.

Pregazili ste ustaškom nogom Dalmaciju, Liku, Kordun i Baniju i odatle proterali 250.000 Srba. Neke ste ubili na kućnom pragu, neke u izbegličkim kolonama, ali ste ispunili Franjin amanet - "zadali ste takve udarce Srbima da su praktično nestali sa tih prostora".

Među 2.000 ubijenih i nestalih Srba tokom Oluje, polovini se još ne zna sudbina - gde ste im kosti zatrpali kad ste ih ubili...

I kad ste deratizovali "lijepu vašu" od Srba - miriše li vam zemlja na krv dok slavite rođenje Republike Hrvatske? Proganjaju li vas duše srpske dok izlaze iz masovnih grobnica?

Nije vas sramota što za zločine u Oluji niste osudili nikoga?

Vi koji ste vodili "domovinski rat" i 21 godinu kasnije pevaćete sa Tompsonom u Kninu kako ćete opet da koljete četnike...

Obratiće vam se državni vrh na čelu sa Kolindom da vas pozdravi kao junake i hrvatske heroje.

Ima li među vama, ustašama, bar neko normalan da se zapita kad će vam na naplatu doći Oluja?

Zaboravljate da veterani "domovinskog rata", svake godine razapinju šatore na Trgu bana Jelačića tražeći milostinju. Koliko kuna mesečno dobijate pošto ste ubili i proterali Srbe?

Ali zato 21 godinu slavite dan kad ste okrvavili ruke.

Radujte se ustaše, jer ste bez Srba.

Tuđman se u grobu okreće od sreće.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 04.08.2016. 16:27
Hrvatska je proterala preko 200 000 hiljada svojih legitimnih gradjana , bombardovala kolone izbeglica ubijala decu , žene bolesne i iznemogle u kolonama i pricate o demokratiji i ostalim izlizanim frazama u koje ni vi sami ne verujete il ne vidite od slepe mrznje prema srbima ,žalim vas hrvati mora da je tesko živeti u tolikoj mrznji . Vama je genocid u opisu karaktera.
Subota 06.08.2016. 17:42
Nebrojeno ih je koje se mogu nazvati majka Sava! Ali, iako zavijene u crno za ceo život, nisu po kojekakvim nevladinim organizacijama..Ne mogu ni biti,jer one su zaista u crnom i samo bog zna kako je njihovoj duši,dok su ove druge plaćene da alakaju kako se baš one uboge ne bi čule! Pitam se samo,ako ima boga, hoće li ikad kazniti ta zlodela,pa makar i na nebu,kad je već izostala na ovom svetu!
Subota 06.08.2016. 17:37
"....... Majka Sava izgubila sina i muža u izbegličkoj koloni koju je granatirala hrvatska vojska. Ovo je njena ispovest iz 2005. godine, kada je bilo 10 godina od zločina....... "
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online