Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 26.08.2015.
12:46
Sponzorisani tekst A

Dom za stare “Konaci Romanov” u Sokobanji

"Konaci Romanov" nude luksuzni smeštaj, stručno i ljubazno osoblje i dobro organizovan društveni život i idealne prirodne blagodeti Sokobanje - kaže vlasnik "Konaka Romanov", Goran Stojanović poznat u SAD kao jedan od najuspešnijih poslovnih ljudi, ali i veliki dobrotvor

Sokobanja je popularno turističko mesto, smeštena je na obalama Moravice, ušuškana u kotlini planinskih venaca Ozrena i Rtnja na idelanoj nadmorskoj visini. Netaknuta priroda i zdrav planinski vazduh kao i obilje lekovitih voda je izdvajaju od svih ostalih mesta ovog podneblja, što je bio dovoljan razlog Goranu Stojanoviću da u Sokobanji izgradi najsavremeniji Dom za stare "Konaci Romanov".

- Idealni prirodni uslovi, lekoviti vazduh i vode ovog podneblja dobro deluju na mnoge bolesti, a umerena klima i planinski vazduh gode svima, a posebno ljudima starije životne dobi. Zato sam i odlučio da u Sokobanji otvorim Dom za stare "Konaci Romanov" - kaže sagovornik "Vesti" Goran Stojanović, koji je do nedavno živeo u Americi.

- Dom je u mirnom delu grada, Sokobanja je idealna destinacija za život, uopšte. Najveća preporuka Doma za stare "Konaci Romanov" su luksuzni smeštaj, vrhunsko i ljubazno osoblje, ali i dobro organizovan društveni život. Iskusni profesionalci, bogat kuhinjski asortiman utemeljen na prirodnim i kvalitetnim, raznovrsnim namirnicama proizvedenim na obližnjim seoskim gazdinstvima su nešto što prija starijoj populaciji. Najbolje od svega je što su sva tri obroka i dve užine prilagođene zdravstvenim, verskim i ostalim potrebama korisnika - ističe Stojanović poznat u svetu kao veliki dobrotvor uz objašnjenje, da "Konake Romanov" ne gleda kroz finansijski obrt već kao svojevrsnu zadužbinu i potrebu da pokaže ljubav prema bližnjima.

- Da sve funkcioniše savršeno brien menadžer Dragoljub Marković, diplomirani socijalni radnik, koji je više od 30. godina proveo radeći na sličnim poslovima, a 25. godina je bio direktor Gerontološkog centra Aleksinac. Mir, druženje i radost trećeg životnog doba i raznovrsni sadržaji kao i stručno medicinsko osoblje, od lekara, mediniskih tehničara i negovatelja, do nutricioniste, a po potrebi i fizioterapeuta su osnovna preporuka "Konaka Romanov" - kaže ovaj energični i druželjubivi ktitor.

Sve što treba je u "Konacima Romanov"

- "Konaci Romanov" poseduje veliko, ograđeno dvorište sa predivnim pogledom na prirodne lepote Sokobanje. U našem krugu je i parking, a smeštaj je apartmanskog tipa, sa dva do četiri ležaja u stambenoj jedinici. Apartmani su opremljeni nameštajem od punog drveta, LCD televizorima, kablovskom i internet mrežom, mini kuhinjama sa frižiderom i šporetom. Moderna kupatila sa tuš kabinom, ormarićem i fenom za kosu, i Interfonom, Panik tasterom, a tu su i plakari zavidnog kapaciteta - kaže Goran Stojanović.

Od beogradskog Aerodroma do "Konaka Romanov" besplatan prevoz

- Dom za stare Konaci Romanov uskoro počinje sa radom. Prijave su u toku, a broj mesta ograničen. Od 8. juna 2015. godine Dom za stare "Konaci Romanov" ima licencu Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku, a za duhovne potreba korisnika u "Konacima Romanov" je sagrađena i mini crkva Paraklis. Mi obezbeđujemo besplatan prevoz s beogradskog aerodroma Nikola Tesla do "Konaka Romanov" - kaže Stojanović.

O tipu i raspoloživosti smeštaja možete se informisati na +381 62 847 54 58 ili putem e-maila: dom@konaciromanov.com

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online