Sreda 26.08.2015.
12:46
Sponzorisani tekst

Dom za stare “Konaci Romanov” u Sokobanji

Sokobanja je popularno turističko mesto, smeštena je na obalama Moravice, ušuškana u kotlini planinskih venaca Ozrena i Rtnja na idelanoj nadmorskoj visini. Netaknuta priroda i zdrav planinski vazduh kao i obilje lekovitih voda je izdvajaju od svih ostalih mesta ovog podneblja, što je bio dovoljan razlog Goranu Stojanoviću da u Sokobanji izgradi najsavremeniji Dom za stare "Konaci Romanov".

- Idealni prirodni uslovi, lekoviti vazduh i vode ovog podneblja dobro deluju na mnoge bolesti, a umerena klima i planinski vazduh gode svima, a posebno ljudima starije životne dobi. Zato sam i odlučio da u Sokobanji otvorim Dom za stare "Konaci Romanov" - kaže sagovornik "Vesti" Goran Stojanović, koji je do nedavno živeo u Americi.

- Dom je u mirnom delu grada, Sokobanja je idealna destinacija za život, uopšte. Najveća preporuka Doma za stare "Konaci Romanov" su luksuzni smeštaj, vrhunsko i ljubazno osoblje, ali i dobro organizovan društveni život. Iskusni profesionalci, bogat kuhinjski asortiman utemeljen na prirodnim i kvalitetnim, raznovrsnim namirnicama proizvedenim na obližnjim seoskim gazdinstvima su nešto što prija starijoj populaciji. Najbolje od svega je što su sva tri obroka i dve užine prilagođene zdravstvenim, verskim i ostalim potrebama korisnika - ističe Stojanović poznat u svetu kao veliki dobrotvor uz objašnjenje, da "Konake Romanov" ne gleda kroz finansijski obrt već kao svojevrsnu zadužbinu i potrebu da pokaže ljubav prema bližnjima.

- Da sve funkcioniše savršeno brien menadžer Dragoljub Marković, diplomirani socijalni radnik, koji je više od 30. godina proveo radeći na sličnim poslovima, a 25. godina je bio direktor Gerontološkog centra Aleksinac. Mir, druženje i radost trećeg životnog doba i raznovrsni sadržaji kao i stručno medicinsko osoblje, od lekara, mediniskih tehničara i negovatelja, do nutricioniste, a po potrebi i fizioterapeuta su osnovna preporuka "Konaka Romanov" - kaže ovaj energični i druželjubivi ktitor.

Sve što treba je u "Konacima Romanov"

- "Konaci Romanov" poseduje veliko, ograđeno dvorište sa predivnim pogledom na prirodne lepote Sokobanje. U našem krugu je i parking, a smeštaj je apartmanskog tipa, sa dva do četiri ležaja u stambenoj jedinici. Apartmani su opremljeni nameštajem od punog drveta, LCD televizorima, kablovskom i internet mrežom, mini kuhinjama sa frižiderom i šporetom. Moderna kupatila sa tuš kabinom, ormarićem i fenom za kosu, i Interfonom, Panik tasterom, a tu su i plakari zavidnog kapaciteta - kaže Goran Stojanović.

Od beogradskog Aerodroma do "Konaka Romanov" besplatan prevoz

- Dom za stare Konaci Romanov uskoro počinje sa radom. Prijave su u toku, a broj mesta ograničen. Od 8. juna 2015. godine Dom za stare "Konaci Romanov" ima licencu Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku, a za duhovne potreba korisnika u "Konacima Romanov" je sagrađena i mini crkva Paraklis. Mi obezbeđujemo besplatan prevoz s beogradskog aerodroma Nikola Tesla do "Konaka Romanov" - kaže Stojanović.

O tipu i raspoloživosti smeštaja možete se informisati na +381 62 847 54 58 ili putem e-maila: dom@konaciromanov.com

2024 © - Vesti online