Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Nedelja 15.03.2015.
14:58
telegraf.rs A

VIDEO: Ispovest Srpkinje koja je prešla u islam

Snežanu Huriju Nikolić iz Smederevske Palanke su svi osim majke odbacili, rekavši da je sramota čitave familije, ali nju to nije obeshrabrilo u nameri da pređe u islamsku veru, i iako sada živi sama u iznajmljenom stanu, ona i dalje nastoji da bude primer mladima koji žele da promene svoju veru

youtube/Sandžak Media
Kaže da se osećala moćno dok je postila za Ramazan: Snežana Hurija Nikolić

Snežana Hurija Nikolić iz Smederevske Palanke, koja je preuzela islamsku veru i tvrdi da je postila Ramazan i pre nego što je postala muslimanka, potresla je prethodnih dana Srbiju.

– Osećala sam se moćno u trenucima posta – kaže Hurija i dodaje da je Šehade naučila kroz igru sa drugaricama, a kasnije, nakon Osnovne škole iz velike ljubavi i radoznalosti naučila je i ostale stihove iz Kurana.

Njena majka je prihvatila njenu odluku, ali nije htela da prihvati da stavi maramu na glavu.

Šehade je izgovorila u Altun Alem džamiji pred hafizom Irfan el. Malićem, i uprkos protivljenju njene majke, ubzro je upotpunila svoju veru stavljanjem hidžaba na glavu.

Osim majke, ostatak njene porodice je se odrekao, jer smatrajući da je porušila manastir i da je bruka za čitavu familiju.

– Iako sada živim sama u iznajmljenom stanu, nisam odustala, snaga imana i ljubavi prema islamu me vodi da i dalje budem primer mladim osobama – kaže ona.

Njena poruka u emisiji “Ženski muhabet” u kojoj je gostovala, je upućena roditeljima koji brane svojim ćerkama da nose hidžab i glasi:

- Pokrivanje nije smetnja, ono je zašitita koja poboljšava odnos među ljudima i zbližava ih - rekla je Snežana.

Nedelja 15.03.2015. 15:12
Ти да будеш некоме пример!?Из-дајник своје вере и свога народа.Прихватила је антихристову веру.
Nedelja 15.03.2015. 15:23
Covek nije covek ako veru promeni...
Nedelja 15.03.2015. 15:32
Proplupala mala skroz.Ima jedna nasa u Becu kojoj je momak iz Novog Pazara obecavao sve i svasta.kako ona ne treba da radi i da ce se on brinuti za nju jer tako govori Kuran.Devojka je nasela i presla u Islam ali kad je nakon vencanja sa njim njegova prava zena dovela njoj troje dece i rekla e sad ih cuvaj i ti si mu zena sve se preokrenulo...zato devojke ne nasedajte vec proverite jer cete doziveti slicno...da takvi momci imaju vec jednu ili dve zene pored vas...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online