Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 04.10.2014.
13:25
blic.rs A

A šta će biti s "Insajderom"?

Posle "diskretnog" sklanjanja emisije "Utisak nedelje" iz programske šeme B92, nametnulo se pitanje da li će se isto desiti i "Insajderu"...

Svima je jasno da B92 postaje zabavna televizija i da su već rekli da na takvom programu ne vide budućnost "Insajdera": Uskoro će se sve znati
 

Brankica Stanković, autorka "Insajders", čeka novo rukovodstvo B92, s kojim će razgovarati o budućnosti emisije.
 

- Sve što se dešava u poslednje vreme poprimilo je razmere skandala posle kojeg više očigledno nema nazad. Mi iz redakcije "Insajdera" šokirani smo saopštenjem u vezi sa "Utiskom nedelje". Ne znamo ko se krije iza formulacije "menadžment B92", jer mi je više direktora koji čine taj menadžment reklo da oni nisu učestvovali u pisanju tog saopštenja, kaže Brankica za Blic.

* "Utisak nedelje" skidaju sa B92?

* "Vučić ima opsesiju da uređuje medije"

* Olja Bećković ekskluzivno za ''Vesti'': Ovo je gore od 90-ih

Brankica Stanković dodaje da je svima jasno da B92 postaje zabavna televizija i da su već rekli da na takvom programu ne vide budućnost "Insajdera".


- To je jedan od razloga zašto smo i predložili da preuzmemo uređivanje info kanala i tako obezbedimo prostor za emitovanje svih dokumentarno-informativnih sadržaja. U ponedeljak emitujemo poslednju emisiju iz serijala o Kosovu, nakon čega ćemo razgovarati s rukovodstvom B92 o budućnosti "Insajdera" - kaže ona.


A Evropska federacija novinara (EFJ) podržala je proteste zbog ukidanja "Utiska nedelje", ocenjujući da ponuda menadžmenta B92 Olji Bećković "miriše na cenzuru".
- Ova ponuda ne može da bude samo ekonomska, i veoma miriše na cenzuru - saopšteno je iz EFJ.

Pančić: Jasna cenzura

Novinar Teofil Pančić ističe da je jasno da je reč o pokušaju da se uguši "Utisak nedelje", koji nema veze sa poslovnom politikom, već je reč o "uplivu cenzorstva sa strane".

- Naravno da tu mislim na čoveka koji se zove Aleksandar Vučić. To je nemoguće dokazati, niti mislim da je on direktno naredio, ali je u svakom slučaju reč o nekome ko lepo pogađa njegove želje, kaže Pančić.

POVEZANE VESTI

Subota 04.10.2014. 14:03
е сад сте ме дали у тешке бриге,не могу спавати од помисли шта ће бити са Србо-мрзилачким У92 и њиним по Србији пљувачким емисијама
Subota 04.10.2014. 14:36
Verovatno je završila je misiju koju joj je dao narko zločinac i finansijer njene televizije hašim tači... Ništa značajno u njenim emisijama i nije ni bilo samo proizvodnja haosa, naravno po nalogu zločinca koji je još verovatno plaćao razne crne žene, 92, takozvane nvo i koje kakve analitičare..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online