Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 16.03.2014.
10:06
Beta A

Vujasinović: Sad smo bliži završnom turniru LŠ

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović izjavio je da je njegov tim protiv Galatasaraja ostvario veoma značaju pobedu koja ga je približila završnom turniru, ali da nema vremena da slavi, već da razmišlja o narednom duelu u Ligi šampiona.

Vladimir Vujasinović

Partizan je u Beogradu pobedio Galatasaraj sa 14:7 i izjednačio se na drugom mestu na tabeli sa Brešom, uz utakmicu više. Po tri ekipe iz grupa A i B izboriće plasman na završni turnir Lige šampiona. Crno-beli su i na plivalištu na Banjici obeležili 50 godina od osvajanja svoje prve titule u Kupu šampiona. Utakmici su
prisustvovali legendarni igrači koji su učestvovali u tom trijumfu.

"Odlično smo se pripremili za utakmicu, mislim da nam je i lepa atmosfera na tribinama za ovaj jubilej pomogla u igri. Navijači su nas motivisali i naterali nas da pokžemo više u bazenu. Najvažnija je pobeda i to što uvećavamo naše šanse da izborimo učešće na završnom turniru", rekao je Vujasinović novinarima posle utakmice.

U sledećem kolu, 26. marta Partizan će igrati u Rumuniji protiv Oradee, a Vujasinović je rekao da njegova ekipa mora i u tom duelu da pokaže kvalitet.

"Nemamo mnogo vremena da proslavimo ubedljivu pobedu, okrećemo se sledećem meču protiv Oradee, koji može da bude odlučujući. Tada moramo da odigramo angažovano i da pokažemo naš kvalitet. Večeras rezultat nije bio neizvestan, pružio sam priliku mlađim igračima da pokažu šta znaju", rekao je on.

Kapiten Partizana Miloš Ćuk rekao je da je ekipa "više nego
zadovoljna" pobedom.

"Rezutlat ne pokazuje odnos kakav je bio u bazenu. Oni su se dobro držali do sredine druge četvrtine kada je bilo neizvesno, a potom su se u potpnunosti predali, a mi smo to uspeli da iskoristimo i zabeležimo vaznu pobedu", rekao je Ćuk.

Vaterpolista Galatasaraja Slobodan Nikić rekao je da je Partizan "uništio" negovu ekipu.

"Odigrali smo dobro do sredine druge četvrtine, a onda je Partizan zaigrao sjano i potpuno su nas uništili u bazenu. Odigali smo loše u odbrani i prilimi smo veoma lake golove. Prtzan ima velike šanse ove godine u Ligi šampiona da napravi sjajan rezultat", rekao je Nikić, koji je tokom karijere igrao za Partizan.

"Uvek mi je puno srce kada dođem u Beograd i igram protiv Partizana, a jedino mi je žao što obično vidim poluprazne tribine. Mislim da Partizan kao instituacija i najtrofejni klub zaslužuje više pažnje", dodao je on.

Igrač Galatasaraja Mihajlo Korolija rekao je da se njegova ekipa trudila, ali da nije uspela ništa da uradi protiv Partizana.

"Došli smo spremni na ovaj duel mada je Partizan pokazao znatno više. Uvek se priča kako je Parizan mlada ekipa koja nema iskustva, sa usponima i padovima, ali oni pokazuju da se pravim radom i trudom izrasta u veliku ekipu. Trudili smo se ali nista nismo mogli da uradimo u meču", rekao je on.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online