Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 17.11.2010.
21:12
Vestionline A

Đoković želi više od polufinala u Londonu

Treći teniser sveta Novak Đoković izjavio je da na završnom Masters turniru koji 21. novembra počinje u Londonu želi da ostvari bolji rezultat nego prošle sezone, kada je igrao polufinale.

Želi u finale - Novak Đoković

Novaku će ovo biti četvrti nastup na završnim Mastersima, gde ima jednu titulu, osvojenu 2008. godine u Pekingu. Iako je loše započeo sezonu, Đoković je u drugoj polovini sezone našao pravu formu i uspeo je da osvoji dva jaka turnira, u Pekingu i Dubaiju, a igrao je i finale US Opena.

"U prvih šest meseci nisam igrao najbolje, ali sam nastavio da radim jer znam da će rezultati kad tad doći. Posle solidnog izdanja na Vimbldonu, na US Openu sam imao najbolji turnir u sezoni, a onda je usledila titula u Pekingu. Pobede su moja motivacija i uvek gledam kako da pomerim granice napred. Masters u Londonu je veoma važan turnir za mene. Polažem velike nade jer želim da stignem više od polufinala, koje sam igrao prošle godine", rekao je Đoković pred odlazak u London, gde će u grupi igrati sa Rafelon Nadalom, Endijem Rodikom i Tomašom Berdihom.

Novak nije hteo da priča o rivalima, ali jeste o drugim stvarima, koje su bitne ukoliko želite da budete vrhunski as u ovom sportu.

"Ja sam uvek uživao u tenisu, to je moj život, bez obzira da li sam na terenu ili van njega. Obožavam kontakt sa fanovima, prija mi njihova podrška širom planete i zato svaki put imam želju da im se na neki način odužim. Zaista uživam da živim ovako i sve što činim, činim spontano. Istina je da je u tenisu veliki pritisak, ali ako želite da budete najbolji morate da naučite da živite sa njim", dodao je Đoković.

Završni Masters će biti održan u londonskoj "O2" areni od 21. do 28. novembra.

Planule sve karte za Francuze


Ulaznice za sve mečeve finala Dejvis kupa između Srbije i Francuske u "beogradskoj Areni" rasprodate su prvog dana kada su puštene u prodaju.

 

Prodaja ulaznica počela je u utorak u 10 časova istovremeno na svim "Card Service" prodajnim mestima u Srbiji, kroz partnersku mrežu u u BiH i Makedoniji, kao i putem Interneta na sajtovima www.tickets.rs i www.arenabeogard.com.

 

Zbog ogromnog broja pristupa sajtu, došlo je do preopterećenja servera, pa je prodaja preko Interneta obustavljena u 10:15 i nastavljena samo na prodajnim mestima. Teniski savez saopštio je da su sve raspoložive količine ulaznica prodate su istog dana do 15:45 časova.

 

Finale DK između Srbije i Francuske biće odigrano od 03. do 05. decembra igra u beogradskoj Arena (16.200 kapacitet mesta za gledaoce) koja će biti dupke puna.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online