Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 12.09.2015.
02:45
Vestionline A

Hrvatski mediji: Marin "skinuo gaće" i 14. put protiv Đokovića, preplašen kao grčka delegacija kod Merkelove...

Nadali su se Hrvati da je konačno došao dan kada će Marin Čilić da pobedi Novaka Đokovića! Umesto neizvesnog meča u polufinalu US Opena, na terenu stadiona "Artur Eš" videli smo rapsodiju Srbina i indisponiranost najboljeg hrvatskog tenisera. U "lijepoj njihovoj" teško su primili Marinov debakl, priznajući da je naš as bio dominantan.

Reuters
Razočarao Hrvatsku: Marin Čilić udario u "zid" zvan Novak Đoković

"Čilić 'skinuo gaće' i 14.put protiv Đokovića: U polufinalu US Opena osvojio samo tri gema", naslov je na portalu index.hr. U izveštaju piše:

- Niko nije pobedio Marina Čilića 14. puta zaredom - do polufinala US Opena. Novak Đoković je branioca titule u 14. međusobnom okršaju razbio sa 6:0, 6:1, 6:2. Čilić je polufinalni okršaj izgubio još u svlačionici, kao i mnoge dosadašnje protiv Đokovića, svog najtežeg protivnika. Na terenu na kojem se u prošlogodišnjem polufinalu poigrao sa Rodžerom Federerom, Čilić je osvojio samo tri gema i zadržao se na terenu samo 85 minuta. Ofanzivnim teniserima poput Čilića teško je igrati protiv Đokovića, koji je pravi "zid" na terenu, ali ovaj put Marin nije pao igrajući svoj tenis. Da je Čilić predefanzivan videlo se već u drugom gemu u kojem je poklonio brejk Đokoviću posle niza grešaka u dugim razmenama udaraca - kritičan je "Indeks" prema svom najboljem teniseru.
 

"Čilićeva katastrofa: Marin uzeo tri gema Novaku u polufinalu!", naslov je na portalu 24sata.hr, a u izveštaju između ostalog stoji:

- Što napisati posle ovakvog poraza? Možda najbolji komentar koji opisuje prvi set, ali i celi meč je "mismeč". Tako su opisali Čilićevu "nulu" protiv Đokovića u prvom setu komentatori "Eurosporta". "Mismeč" je, u duhu Evrobasketa koji još traje, kad se, primera radi, centar nađe leđima okrenut prema košu, a čuva ga za dve glave niži košarkaš. Bio je to klasični "mismeč" jer Čilić ništa nije mogao Đokoviću. Nije to bio pravi Marin, ni izbliza. Priznao je to kasnije i Đoković, koji je rekao kako je naš teniser očito u meč ušao sa povredom članka. Imao je problema Marin uoči meča protiv Conge. Tada zbog povrede nije ni odradio poslednji trening.

Reuters
Dominantno do finala Njujorka: Novak Đoković

"ČILIĆ DOŽIVIO KATASTROFU: Đoković brutalno uništio Marinov san o odbrani naslova na US Openu, piše "Jutarnji list".

- Ružan i negledljiv epilog dobila je serija Marina Čilića u Njujorku. Čudo kojem smo se nadali izgleda kao humoristična iluzija pošto je Novak Đoković u polufinalu očitao brutalnu lekciju najboljem hrvatskom teniseru i ostavio ga na tri gema. Za samo 85 minuta, bilo je 6-0, 6-1, 6-2. Prvi igrač sveta jedva da se oznojio za 14. pobedu u isto toliko međusobnih dvoboja. Posle ovakvih mečeva besmisleno je da se bavimo statistikom, ali čisto radi ilustracije, Čilić je napravio 37 grešaka, a Đoković 13. Na drugom servisu osvojio je kriminalnih 22 odsto poena, ubačaj prvog servisa bio je samo 45 odsto, uz mršava četiri asa. Posle samo nekoliko minuta moglo je da se nasluti da bi konačan ishod za našeg tenisera mogao biti veoma neugodan. Čilić je u meč ušao preplašen kao grčka delegacija kod Angele Merkel, a Đoković je hladno koristio sve greške i gomilao poene - piše portal jutarnji.hr.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online