Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 17.11.2013.
22:39
Beta A

Može Obradović da se ljuti, ali u pravu sam za Đokovića i ferari

"Mene su pitali šta mislim, nisam imao nameru da zvučim loše. Novak i ja smo prijatelji, treniramo često zajedno", odgovorio je Štepanek na kritike selektora Srbije.

Istorijski uspeh: Radek Štepanek

Berdih: Pravo slavlje sledi kad dođemo u Češku

Tomaš Berdih je rekao da pravo slavlje očekuje tek po povratku u Češku.
"Emocije su zaista na vrhuncu. Drugačije je nego prošle godine, tada smo igrali kod kuće, navijači su bili uz nas sve vreme. Ipak, lepo što smo upeli da odbranimo trofej. Očekuje nas slavlje, ali nećemo dugo ostati ovde, idemo u Češku, tamo ćemo slaviti", naveo je Berdih.

Zamenik selektora Češke Vladimir Šafarik istakao je da ova titula pripada i selektoru Jaroslavu Navratilu, koji zbog bolesti nije bio sa reprezentacijom.
"Čuo sam se sa Navratilom, ova titula pripada njemu. On je izborio tri pobede, a ja jednu. Ja sam ovde sticajem okolnosti, jer su igrači to tražili", kazao je Šafarik.

Teniski reprezentativac Češke Radek Štepanek rekao je večeras da je presrećan što je još jednom uspeo da osvoji odlučujući poen u finalu Dejvis kupa.

"Teško je naći prave reči da opišem emocije, dva puta zaredom dobiti peti meč je zaista teško. Ovo je bilo kompletno drugačije iskustvo nego prošle godine. Pritisak i ulog su bili veliki. Ovo je istorijski uspeh, jer je samo pet timova u istoriji osvajalo trofej dva puta zaredom", rekao je Štepanek novinarima u Beogradskoj areni.

Teniseri Srbije nisu uspeli da po drugi put u istoriji osvoje trofej u Dejvis kupu, pošto su poraženi od Češke sa 3:2. Odlučujući poen Češkoj doneo je Radek Štepanek koji je pobedio Dušana Lajovića.

"Volim da igram za reprezentaciju. Da mi je neko posle operacije koju sam imao ove godine rekao da ću opet igrati peti meč smejao bih mu se, ali to je strast prema igri koja postoji kod mene. Igraću dok mi telo bude dozvoljavalo, jer zaista uživam u igri, volim da igram Dejvis kup", rekao je Štepenek.

Selektor Srbije Bogdan Obradović je na izjavu Štepaneka da je neigranje Novaka Đokovića u dublu kao da je "ferari parkiran u garaži" kazao da je češki teniser "parkirao bonton u garaži".

Štepanek je kazao da tom izjavom nije mislio ništa loše.

"Lepo od njega... mene su pitali šta mislim i zaista je neigranje Đokovića kao ferari formule jedan u garaži. Nisam imao nameru da zvučim loše. Novak i ja smo prijatelji, treniramo često zajedno", kazao je Štepanek.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 18.11.2013. 08:49
To sto je Stepanek rekao je tacno, a to sto pojedinci ovde i dalje zive u ubedjenju da je ceo svet protiv nas, to je njihov problem. Ovaj Dejvis kup je izgubio samo Obradovic i zato bi mu bolje bilo da to prizna, nego sto se prepucava po novinama sa Stepanekom. Dubl je morao da igra Djokovic i Zimonjic. Bez obrzira sto Djokovic nije klasican dubl igrac, ima za razliku od ostatka nase ekipe mentalitet i karakter pobednika, a i igranje dubla mu nije strano. O Zimonjicu i da ne pricam sto se dubla tice. Druga kardinalna greska je igranje Lajovica u odlucujucem mecu. Videlo se iz aviona da se decko usr'o i da ne bi pobedio ni da je Stepanek igrao bez reketa.
Nedelja 17.11.2013. 23:10
Ne mogu da razumijem da nijednoga trenutka nekazu da su bili sretni, zato sto nisu igrali Tipsarevic i Troicki?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online