Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 07.05.2013.
18:24
Beta A

Drue: Želim da pomognem Bernardu da udalji oca iz tenisa

Sparing partner Bernarda Tomića Tomas Drue rekao je da želi da pomogne Australijancu da ukloni svog oca Džona iz teniskog sporta.

Bernard Tomić

Tomićev otac Džon, koji mu je trener, u ponedeljak je uhapšen u Madridu pošto je navodno udario Druea ispred hotela i tom prilikom mu slomio nos.

"Želim da pomognem Bernardu da zabrani svom ocu pristup na turnire, kao i da u potpunosti bude suspendovan iz tenisa. Džon je opasan čovek, veoma nasilan i nema šta da traži u ovom sportu džentlmena", rekao je Drue u intervjuu za "L'Ekip".

Drue je naveo da se više puta stariji Tomić nasilnički ponašao prema svom sinu i da to više nije mogao da gleda.

"Prošle nedelju na treningu u Monte Karlu, Džon je pesnicom u lice udario Bernarda, kojem je potom krenula krv iz usta. Džonu to nije prvi put da tako nastupa, pošto sam video kako to radi u svojoj kući u Australiji početkom godine. To mora da se zaustavi, a ako to ne učinimo, šta je sledeće", upitao se Drue.

Sparing partner Bernarda Tomića rekao je da je incidentima u Madridu prethodila svađa na aerodromu u Nici, kada je Džon vikao i pretio Drueu.

"Pred put u Madrid, na aerodromu u Nici, Džon je počeo da viče na mene, jer nije dobio dovoljno mleka. To nisam mogao da trpim i počeo sam da vičem na njega, na šta je on meni pripretio da će me udariti, ako mu se ne sklonim sa puta. Potom mi je otkazao kartu za Madrid i otišao kod sina i rekao mu da sam ga gurnuo ispred kuće", rekao je Drue i dodao:

"Bernard je ocu rekao da laže, i da ne veruje da sam ga gurnuo, kao i da moram s njim da putujem u Madrid”".

Džon Tomić jeposle napada tvrdio da je Druea udario u samoodbrani, a potom se u policiji pojavio njegov advokat, koji je rekao da stariji Tomić sve priznaje. Drue je rekao da je Džon Tomić još jednom promenio iskaz, pošto je saznao da će sparing partner njegovog sina tražiti odštetu veću od 3.000 evra.

"Džon je prvo rekao da je nevin, pa potom je njegov advokat rekao da priznaje sve. Džon je posle toga saznao da tražim veliku odštetu, posle čega je opet poricao sve. On je lud čovek, neverovatana manipulator", rekao je Drue.

Bernard Tomić na ATP listi trenutno zauzima 53. mesto, a u nedelju je poražen u prvom kolu Mastersa u Madridu od Čeha Radeka Štepaneka sa 2:0 u setovima.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online