Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 03.02.2012.
12:00
Vesti A

Rotšildova ne da Novakovu majicu!

Novak Đoković se vratio kući, ali u Melburnu i dalje traje gužva oko njegove majice koju je, mokru od znoja, bacio u publiku posle istorijskog meča protiv Rafaela Nadala.

Melisa kuk i Jael Rotšild (u uglu)
 


Posle više dana pisanja medija o tinejdžerki kojoj su majicu navodno oteli, javila se i žena u čijem vlasništvu se ona sada nalazi. Reč je o Jael Rotšild, koja ogorčeno poriče da je od tinejdžerke Melise Kuk otela "trofej". Ona kaže da je majica njena i da će je zadržati.
 

Gospođa Rotšild ističe da je povređena, da su njene tri kćerke veoma ljute zbog optužbi da je majicu otela od Melise ili da je ona bila namenjena upravo Melisi, navode izdanja "Njuz limited".
 

Tinejdžerka je tražila da joj se majica vrati jer je uverena da ju je Novak upravo njoj bacio. Ona tvrdi da joj je jedna žena iz mase otela dres srpskog tenisera. Gospođa Rotšild, međutim, poriče da se sve tako odigralo.
 

- Kada je majica bačena, tamo je bilo oko 20 razdraganih ljudi, svi s ispruženim rukama. Pošto je bačena, ostalo je njih 19 razočaranih. To je život. Nisam sigurna kako možete oteti nešto iz ruku nekoga ko sedi tri sedišta dalje od tebe sa pregradom između - rekla je ona.
 

Gospođa Roštild dodaje da nije videla da Melisa plače za majicom. Ona veli da misli da je tinejdžerka došla do drugih delova opreme koju je srpski šampion bacio u publiku posle finala.
 

- Viđena je kako nosi znojnicu, njegov peškir i njegovu patiku, nije baš loše prošla.
Melisa negira ove tvrdnje i kaže da su to predmeti koje su njeni rođaci "ulovili" tokom prošlogodišnjeg prvenstva.
 

- I peškir s kojim me je videla nije Đokovićev, to mi je dao jedan član osoblja na turniru.
 

Gospođa Rotšild veli da ona redovno bira sedišta blizu centra terena.
- Đoković je bio toliko pažljiv prema svojim navijačima da je ostajao duže vreme posle mečeva, potpisivao suvenire stotine obožavalaca njih koji su mirno čekali na autogram, sve dok se nisu završile formalne ceremonije. I ja sam bila među njima, veliki sam navijač - objašnjava Rotšildova.

POVEZANE VESTI

Petak 03.02.2012. 12:49
Lepo je kada se jedan Rotsild otima za Novakovu majicu xexe! Sledeci je Rokfeler....a DA POSALJEMO APEL NOVAKU DA OVOJ DEVOJCICI POSALJE DRES,MADA JE TO VEROVATNO VEC I URADIO..
Petak 03.02.2012. 12:46
super,dve zene se tuku oko naseg Noleta,cemu frka oko majice,poslacu im svoju :)
Petak 03.02.2012. 15:07
Jael Rotshild, ne nije jevrejka, uopste... I ne lici na jevrejku, i ne ponasa se kao jevrejka... Posle me neko pita zasto ih ne volim, evo zasto, ovo je tipicno za njih... Odvratno, matora kravetina, a na snimku se jasno vidi da je Nole maloj bacio majicu...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online