Petak 03.02.2012.
12:00
Vesti

Rotšildova ne da Novakovu majicu!

Melisa kuk i Jael Rotšild (u uglu)
 


Posle više dana pisanja medija o tinejdžerki kojoj su majicu navodno oteli, javila se i žena u čijem vlasništvu se ona sada nalazi. Reč je o Jael Rotšild, koja ogorčeno poriče da je od tinejdžerke Melise Kuk otela "trofej". Ona kaže da je majica njena i da će je zadržati.
 

Gospođa Rotšild ističe da je povređena, da su njene tri kćerke veoma ljute zbog optužbi da je majicu otela od Melise ili da je ona bila namenjena upravo Melisi, navode izdanja "Njuz limited".
 

Tinejdžerka je tražila da joj se majica vrati jer je uverena da ju je Novak upravo njoj bacio. Ona tvrdi da joj je jedna žena iz mase otela dres srpskog tenisera. Gospođa Rotšild, međutim, poriče da se sve tako odigralo.
 

- Kada je majica bačena, tamo je bilo oko 20 razdraganih ljudi, svi s ispruženim rukama. Pošto je bačena, ostalo je njih 19 razočaranih. To je život. Nisam sigurna kako možete oteti nešto iz ruku nekoga ko sedi tri sedišta dalje od tebe sa pregradom između - rekla je ona.
 

Gospođa Roštild dodaje da nije videla da Melisa plače za majicom. Ona veli da misli da je tinejdžerka došla do drugih delova opreme koju je srpski šampion bacio u publiku posle finala.
 

- Viđena je kako nosi znojnicu, njegov peškir i njegovu patiku, nije baš loše prošla.
Melisa negira ove tvrdnje i kaže da su to predmeti koje su njeni rođaci "ulovili" tokom prošlogodišnjeg prvenstva.
 

- I peškir s kojim me je videla nije Đokovićev, to mi je dao jedan član osoblja na turniru.
 

Gospođa Rotšild veli da ona redovno bira sedišta blizu centra terena.
- Đoković je bio toliko pažljiv prema svojim navijačima da je ostajao duže vreme posle mečeva, potpisivao suvenire stotine obožavalaca njih koji su mirno čekali na autogram, sve dok se nisu završile formalne ceremonije. I ja sam bila među njima, veliki sam navijač - objašnjava Rotšildova.

2024 © - Vesti online