Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 25.06.2011.
15:14
Vestionline A

Sestre Vilijams ljubomorne na Nadala i Novaka

Sestre Serena i Venus Vilijams obratile su se organizatorima Vimbldona i zatražile malo bolji status, jer smatraju da svojim titulama zaslužuju bolji tretman nego što ga trenutno imaju u Londonu.

Serena Vilijams

Naime, Serena i Venus, koje su osvojile devet od poslednjih 11 turnira u Londonu kažu da žele povlašćen status kada je u pitanju raspored terena na kojima će igrati.

Njih sve više nervira što ih nema Centralnom terenu, a sve češće ih izostavljaju i sa terena broj jedan. Serena je tako na primer juče igrala na terenu broj 2 protiv Simone Halep i to nakon što je na istom terenu njena sestra Venus odmerila snage sa Amanmuradovom.

"Vole da nas stave na taj teren broj 2 i to iz njima znanog razloga. Ne znam još zašto je to tako, možda jednog dana i dokučim. Muškarci, međutim, nemaju taj problem. Nadala i Đokovića nikada ne pomeraju na neke druge terene. Ne pravim od ovoga neku veliku stvar, ali... možda bih i mogla", poručila je mlađa sestra Vilijams. 

Gerges vikala na sudiju: Ne zovite me divna!

Nemačka teniserka Julija Gerges mogla bi da bude oštro kažnjena zbog sukoba sa sudijom tokom meča na Vimbldonu jer je njeno prezime izgovarao pogrešno!

Gerges se tokom duela sa Matildom Johanson iznervirala jer je sudija Grejem Džouns nekoliko puta pogrešio pri izgovoru njenog prezimena, nazvavši je "Gordžes" (sjajna, divna). Ona je reagovala nakon što je sudija doneo spornu odluku, a na njenu štetu.

"Uzmi naočare. Prvi put si sada otvorio usta i to da bi promenio odluku pri set lopti. Uz to, nauči da izgovaraš moje ime kako treba", rekla je Gergesova.

Ona je kasnije objasnila da je užasno iritira kad je zovu "divna".

"Iskreno, to mi se ne dopada. Ponekad ljudi ne mogu da izgovore moje ime kako treba jer ga nisu nikada pre čuli, posebno u Ameriici. Možete da se šalite s tim jednom, ali ne možete to raditi tri ili četiri puta za redom. To me zaista nervira", rekla je Gerges i dodala:

"Nisam devojka koja pokušava da bude glamurozna. Želim da pokažem šta umem na terenu, a to nema veze s tim kako izgledate. To vam neće doneti pobede".

Gerges je 16. teniserka sveta i u trećem kolu Vimbldona igraće protiv Slovakinje Dominike Cibulkove.

POVEZANE VESTI

Subota 25.06.2011. 17:19
Ocito je da Serena Treba da igra u muskoj konkurenciji, a ne da se sverca kao zensko !Onda moze na centralni teren sa Noletom ili Nadalom.
Subota 25.06.2011. 21:44
Kad budes broj 1 ili 2 i ti ces igrati na centralnom terenu a ne samo zato sto si Amerikanka.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online