Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 30.01.2011.
16:04
Vestionline, Beta A

Dačić, Živojinović i UTPS čestitali Đokoviću

Prvi potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić čestitao je danas teniseru Novaku Đokoviću osvajanje prestižnog turnira – Otvorenog prvenstva Australije.

Novak je obradovao mnoge

U telegramu koji je uputio, ministar Dačić je čestitao Đokoviću na odličnoj igri, kojom je svojoj zemlji doneo veliki sportski uspeh i sve građane obradovao i učinio ih ponosnim.

Teniski savez Srbije (TSS), predsednik Slobodan Živojinović i predsednik Upravnog odbora TSS Toplica Spasojević čestitali su Novaku Đokoviću osvajanje Otvorenog prvenstva Australije.

"Dragi Novače sve čestitke povodom osvajanja grend slem titule u Melburnu na Otvorenom prvenstvu Australije, na sjajnim mečevima i igri koju si prikazao, ostvarenim pobedama tokom celog turnira, kao i od samog početka sezone u 2011 u kojoj si nepobediv", navodi se u čestitki TSS.

"Hvala ti na svemu što si nam priredio u Australiji, na trenucima velike radosti i sreće koju si nam podario, svi smo ponosni na tebe. Srpski šampione, bravo za impresivno pisanje istorije svetskog 'belog sporta' i puno sreće u nastavku sezone, sa željom da te ponovo vidimo na pobedničkom postolju", dodaje se.

Čestitku povodom osvajanja Australijan opena "svom najistaknutijem članu" Novaku Đokoviću uputila je i Unija teniskih profesionalaca Srbije.

Armenulić: Novak je već broj 1

 

Teniski stručnjak Radmilo Armenulić osvrnuo se na pobedu Novaka Đokovića nad Endijem Marejem (6:4, 6:2, 6:3).

 

"Gledao sam Novaka od početka Australijan Opena i posle ovoga što smo videli u finalu mogu slobodno da kažem da je već sada prvi igrač sveta. Neko ko nije gledao Novaka na ovom turniru mogao bi da kaže da je Marej igrao slabo, ali nije, Škot je odigrao koliko mu je Novak dozvolio. Potpuno zaslužena pobeda, imao je Nole bolji tempo sa osnovne linije, servis, nalazio je rešenja kada je bio u nezgodnim situacijama. Onih nekoliko pasing šotova iz nemogućih pozicija pokazuju koliko je moćan u ovom trenutku. Marej je posle dvaka dva tri poena nervvozno vrteo glavo, kao da je video da ne može da nađe rešenje da 'protrese' igru Novaka Đokovića. Sjajna pobeda i verujem da ćemo videti još mnogo ovakvih Novakovih izdanja u finalima grend slem turnira", rekao je Radmilo Armenulić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online