Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 16.06.2013.
21:49
BETA A

Vranješ: Želim da Srbija igra moderan rukomet!

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Vranješ rekao je večeras da je zadovoljan plasmanom na Evropsko prvestvo, ali da nije u potpunosti zadovoljan igrom svojih rukometaša.

Nije zadovoljan igrom: Ljubomir Vranješ, selektor Srbije
 

"Kada sam došao na mesto selektora, pred nama su bile dve utakmice u
kvalifikacijama koje smo morali da pobedimo. Pre svega, ona u Rusiji koja je bila izuzetno teška, jer smo bili umorni, kao i ova danas protiv mlade selekcije Bosne (i Hercegovine) pred domaćom publikom. Još smo 'zeleni' i nisam 100 odsto zadovoljan igrom, treba još da učimo", rekao je Vranješ novinarima u Nišu.

Rukometaši Srbije pobedili su večeras u Nišu selekciju BIH sa 30:23 (13:12) u šestom kolu Grupe sedam kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i na taj način potvrdili plasman na šampionat Starog kontinenta u Danskoj.

Selekcija Srbije kvalifikacije je završila na prvom mestu u grupi, a plasman na Evropsko prvenstvo rukometaši su obezbili još u prošlom kolu pobedom nad Rusijom.

Vranješ je kazao da njegovi igrači danas nisu dobro igrali u prvom poluvremenu.

"U prvom polvremenu nismo igrali toliko dobro, ali smo u drugom to ispravili. Imali smo nekoliko kontri, a to je ono što ja hoću. Hoću da igramo moderan, evropski rukomet, sa brzim centrom i kontranapadom. Zadovoljan sam plasmanom na Evropsko prvenstvo, ali nisam zadovoljan u poptunosti igrom", rekao je selektor.

Vranješ je međutim siguran da Srbija može da pobedi bilo koga.

"Evropsko prvenstvo nas očekuje tek za pola godine u Danskoj i budite sigurni da ćemo pokušati da napravimo ovu igru koju ja želim do tog prvenstva. Znajte da sam siguran da ova ekipa može da pobedi koga hoće, samo ako je na pravi način motivišete i ako su svi igrači zdravi", rekao je Vranješ.

Vranješ je rekao i da su ga igrači prihvatili na najbolji mogući način:

"Oni su veliki kolektiv, i svih 17 igrača koji su tu, pažljivo su me slušali - i oni iskusni i oni neiskusni, a to je jako bitan faktor za ekipu", rekao je Vranješ.

Na pitanje novinara da oceni atmosferu u hali Čair, on je kazao:
"Osećam se fenomenalno, nemam šta da zamerim navijačima. Šta više, naježio sam se", rekao je Vranješ.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online