Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 21.01.2013.
22:58
Beta A

Ilić: Nismo ispunili cilj

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije Momir Ilić izjavio je danas u Saragosi da njegova ekipa nije ispunila cilj na Svetskom prvenstvu, a da je odlučujući momenat bio poraz od Slovenije u grupnoj fazi takmičenja.

Srbija je danas izgubila od Španije sa 20:31 (12:20) u osmini finala na Svetskom prvenstvu.

"Jednostavno nismo ispunili cilj. Naš cilj je bio mnogo viši. Veliki poraz smo pretrpeli u utakmici sa Slovenijom. To je bila veoma važna utakmica za nas. Tu utakmicu smo nažalost prokockali i sami sebi otežali put. Danas smo pokušali, ali videli ste šta se dogodilo", rekao je Ilić novinarima posle meča.

Nenad Vučković ocenio je da je sada "teško pričati".

"Jako mi je žao zbog svega ovoga. Imali smo želju, naročito mi stariji igrači. Želeli smo da pomognemo ovim mlađim da osete šta je to Svetsko prvenstvo, da im ostane u lepšem sećanju. Na kraju se ispostavili da nismo uspeli. Žao mi je što se ovako završilo", rekao je Vučković.

Žarko Šešum ocneio je da je ekipa sama kriva za sve što se desilo.

"Niko ovo nije očekivao. Mi smo i posle poraza od Poljske bili u igri i igrali dobro. Onda nam se desio taj pad, to je možda nama svojstveno. Protiv Slovenije nas je psihički ubilo poslednjih pet minuta. I fizički nas je to puno koštalo. Nismo uspeli da se oporavimo za ovu utakmicu", rekao je Šešum.

On je dodao da je uvek teško igrati protiv domaćina na velikim takmičenjima.

"Nije glavni razlog ovaj poraz. Boli, naravno. Više nas je koštalo ono što smo ispustili u grupi. Zato smo u ranoj fazi naleteli na domaćina. Sami smo krivi, malo i suđenje. Niko nije očekivao ovo", rekao je Šešum.

Na pitanje da li loš plasman na Olimpijskim igrama u Londonu i eliminacija u osmini finala na ovom Svetskom prvenstvu znači da se Srbija vratila "u evropski prosek", on je odgovorio: "Rezultat kaže tako. Moramo da se trgnemo i da sve sagledamo".

Svetsko prvenstvo igra se od 11. do 27. januara u Španiji.

POVEZANE VESTI

Utorak 22.01.2013. 13:04
Pitajte malo Noleta kako se to radi Popijte negde kaficu zajedno. Moze MNOGO da pomogne.
Utorak 22.01.2013. 01:57
Niste ispunili cilj jer ste sebe unapred otpisali...Odbrana je bila uzas!
Utorak 22.01.2013. 16:35
Danas smo pokušali, ali videli ste šta se dogodilo", rekao je Ilić novinarima posle meča. Jeste ispunili Cilj: Izblamirali ste Srbiju!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online