Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 15.12.2012.
20:21
Beta A

Rukometašice Srbije: Zaslužujemo medalju

Srpske rukometašice najavile su večeras, posle poraza od Crne Gore sa 27:26 u polufinalu Evropskog prvenstva, da će dati sve od sebe da osvoje bronzu, jer smatraju da zaslužuju medalju.

"Nismo ih tukle kao što su one nas"

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je da je njegov zadatak sada da što pre oporavi ekipu posle poraza od Crne Gore u polufinalu Evropskog prvenstva, kako bi bile spremne da se sutra bore protiv Mađarske za bronzanu medalju.

"Uradićemo sve da se oporavimo, imamo dobre devojke. Kao što smo do sada radili, zaboravljali prethodnu utakmicu, tako ćemo i sada. Nadam se da ćemo se oporaviti za meč protiv Mađarske", rekao je Bošković posle poraza sa 27:26 u beogradskoj Areni.

Bošković je kazao da je njegovoj ekipi malo nedostajalo da upiše pobedu danas protiv olimpijskih vicešampionki.

"Šteta je što nismo slavili, malo nam je falilo. Nemam šta da zamerim devojkama, celo prvenstvo su odigrale jako dobro i šteta što to večeras nismo završili", kazao je Bošković.

Desno krilo srpske reprezentacije Katarina Krpež bila je vidno razočarana, ali je istakla da sutra u meču za bronzu sa Mađarskom nju i njene saigračice čeka najvažnija utakmica u karijeri.

"Ovo nije naša igra... Nismo ih tukle kao što su one nas, a opet smo imali priliku da se vratimo u poslednjem napadu. Nismo uspele, nažalost, ali sutra je novi dan i nova utakmica koja će biti najvažnija u našim karijerama jer ćemo se boriti za medalju", istakla je Krpež.

Pivotmen u timu Srbije Slađana Pop-Lazić rekla je da njena ekipa zaslužuje medalju i da je neophodno da se oporavi posle ove utakmice.

"Ostaje nam da se oporavimo i skupimo snagu za Mađarsku jer zaslužujemo medalju. Hvala navijačima koji su nam mnogo pomogli i nadam se da će nas i sutra podržati", kazala je Pop-Lazić.

Biljana Filipović, kojoj je u poslednjem napadu na utakmici sa Crnom Gorom Sonja Barjaktarović odbranila šut, kazala je da nije očekivala da će imati takvu poziciju u poslednjim trenucima utakmice.

"Nisam očekivala, niti razmišljala da ću tako šutnuti. Otvorio se prostor na desnoj strani gde im je odbrana slabija, a to što sam ispala tragičar, pa Bože moj...", kazala je Filipovićeva koja je sa sedam postignutih golova bila najefikasnija.

"Mislim da je ovo bio naš maksimum, trudićemo se da se odmorimo i da se što bolje pripremimo za Mađarsku i uzmemo bronzanu medalju, jer mislim da smo stvarno to zaslužili", kazala je Filipović. 

Srbija će protiv Mađarske igrati sutra od 14.30 u beogradskoj Areni u borbi za treće mesto i bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu.

POVEZANE VESTI

Subota 15.12.2012. 20:37
Dobro je devojke, Srbija je uz vas sta god da bude.
Subota 15.12.2012. 21:41
I opet protiv crne gore. Pa ja mislim da je crnogorcima najsladje pobediti srbiju, kao da smo najveci dusmani. Samo sto nisu poginule na terenu. Udaraju, vuku, foliraju.....sramota
Subota 15.12.2012. 22:34
Svim srcem za Srbiju i za Norvesku, naravno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online