Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 10.01.2015.
08:00
Vestionline A

NFL: Petriotsi u strahu, stižu strašni Flako i Rejvensi

Spremite se, polećemo! Ljubitelji američkog fudbala uživaće ovog vikenda. Na programu su mečevi konferencijskih polufinala, a najzanimljivije biće u Foksborou, predgrađu Bostona, gde na megdan Petriotsima stižu specijalisti za plej-of Baltimor Rejvensi.

Beta/AP
Udarna igla Petriotsa: Tom Brejdi, kvoterbek Nju Inglanda
 

NJU INGLAND PETRIOTS - BALTIMOR REJVENS - SUBOTA 22:35 - Ako je bilo ekipe koji su Petriotsi želeli da izbegnu u plej-ofu onda su to Rejvensi. Četa Bila Beličika briljirala je u regularnom delu sezone i po mnogima je prvi favorit za osvajanje Superboula, ali će Baltimor biti veliki ispit za Brejdija i drugove. Na "Džilet" stadionu gosti teško pobeđuju, a to je poslednja dva puta u plej-of pošlo za rukom Baltimoru, koga sa klupe predvodi Džon Harbou. Kvoterbek Rejvensa Džoe Flako i dalje je neporažen u doigravanjima. U "vajld kard" rundi, pobeđen je Pitsburg na "Hajnc fildu, a Flako je odigrao bez greške.

Beta/AP/D. W.
Stena u odbrani Rejvensa: Terel Saks, lajnbeker Baltimora
 

Odbrana Rejvensa je pored Sijetlove, najbolja u ligi. U napadu gostiju mnogo toga će da zavisi od protekcije koju bude imao kvoterbek Baltimora. Najveća opasnost po Flaka biće glavni "pes rašer" domaćina Rob Ninkovič. U napadu su odlične mete Stiv i Tori Smit, dok je sjajan ove sezone u igri trčanjem Forset. S druge strane, napadačka linija Petriotsa Tom Brejdi - Rob Gronkovski igra fenomanalno. Posle mnogo pehova koji su ga pratili, popularni "Gronk" igra sezonu karijere i glavna je opasnost po protivničke odbrane.

Osim snažog tajtenda, mnogo se očekuju od Džulijan Edelmana, koji ume i odlično da vraća pantove. Miksovaće Brejdi sa igrom trčanja gde će se osloniti na iskusnog Lagereta Blanta i eksplozivne Šejna Verina i Džonasa Greja, dok će dugim loptama da traži Gronkovskog, Edelmana i Amendolu. Domaćin je, bez sumnje, favorit, ali neće biti senzacija ako Baltimor napravi novo iznenađenje.

Beta/AP/J. T.
Tenk: Maršon Linč, raning bek Sijetl Sihoksa
 

SIJETL SIHOKS - KAROLINA PENTERS NEDELJA 02.30 - Gosti su na mala vrata, sa negativnom skorom, stigli u plej-of, gde su iskoristili prednost domaćeg terena protiv desetkovane Arizone i zakazali duel sa braniocem Superboula Sijetlom. Od sva četiri meča, Sihoksi su najveći favoriti i bilo bi veliko iznenađenje ako četa Pita Kerola ne slavi na svom, uvek bučnom, "Senčuri Link fildu". Sijetl igra sve bolje kako sezona odmiče i čini se da su Vilson, Linč i drugovi uhvatili pravi ritam pred odlučujuće mečeve sezone. Dobro poznata odbrana Sihoksa "Ledžiom of bum" na poslednja dva meča protiv Arizone i Sen Luisa nije primila nijedan tačdaun. Igra u napadu u mnogome zavisi od pokretnog kvotebeka Rasela Vilsona i fenomenalnog raning beka Maršona Linča. Mana SIjetla je loša pas igra. Posle odlaska Pirsi Harvina u Džetse, glavna meta za duga dodavanja Voilsona je iskusni Dag Boldvin, mada je na poslednjim mečevima kvoterbek Sihoksa često tražio ruki tajtenda Luka Vilsona.

Beta/AP
Keriko Kečeri, risiver Karoline
 

Karolina ima solidnu odbranu, koja će biti na velikom iskušenju kako da zaustavi Linča. Kvoterbek Pentersa Kem Njuton bio je dobar protiv Kerdinalsa prošle nedelje. Ukoliko smanji broj grešaka (prošle nedelje imao dve presečene lopte), Karolina bi mogla da namuči Sihokse, ali teško može do novog podviga.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online