Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 06.02.2013.
20:23 >> 23:50h
Vestionline A

LŠ: Partizan razbio, Zvezda ubedljiva, Voša izgubila

Vaterpolisti Partizana pobedili su danas u Beogradu nemački Špandau sa 8:1, u utakmici sedmog kola Lige šampiona, dok je ubedljiv uspeh ostvarila i Crvena zvezda na gostovanju Krojclingenu sa 24:12. Poraz je doživela Vojvodina na gostovanju Barseloneti sa 7:5.

Mlada snaga Partizana - Stefan Mitrović

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Dušan Mandić sa dva gola, dok su se u strelce još upisali Ćuk, Rackov, Tanasković, Mitrović, Subotić i Matović. Odličan je bio golman Soro sa 11 odbrana, dok je jedini gol za Špandau postigao Police.

Partizan je tako došao do pete pobede, uz po jedan remi i poraz, i sada ima 16 bodova, čime je obezbeđeno drugo mesto i plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Crno-beli će u poslednjem kolu gostovati turskom Galatasaraju 27. februara.

Vaterpolisti Zvezde ubedljivi protiv Krojclingena

Vaterpolisti Crvene zvezde ubedljivo su u Vinterturu pobedili švajcarski Krojclingen sa 24:12 (7:5, 5:1, 6:2, 6:4) u utakmici devetog kola B grupe Lige šampiona.

Ovim trijumfom, petim u elitnom takmičenju, izabranici Dejana Savića zadržali su drugo mesto u grupi.


Beograđane je predvodio Andrija Prlainović sa pet golova, dok su Boris Vapenski i Viktor Rašović po četiri puta pogodili protivničku mrežu. Rudi Vaho je sa šest golova bio najbolji strelac Krojclingena.


Crveno-beli vaterpolisti u poslednjem kolu, koje se igra 27. februara, gostuju lideru, dubrovačkom Jugu.

Vojvodina izgubila od Barselonete

Vaterpolisti novosadske Vojvodine izgubili su u gostima od Barselonete sa 7:5 u pretposlednjem kolu grupe C Lige šampiona.

Tim iz Barselone je zabeležio šestu pobedu, kojom je potvrdio prvo mesto na tabeli, dok su Novosađani doživeli četvrti poraz. U drugom meču kola, Breša je slavila sa 11:9 protiv Marseja, koji je slobodan u poslednjem kolu.

Strelci za Vojvodinu bili su Srđan Vuksanović, Dušan Vasić, Marko Crvenko, Nemanja Ubović i Nemanja Matković. Kod Barselonete je najbolji bio Fransisko Fernandes Miranda sa tri gola, dva je dodao Mark Minhel Alferes.

Vojvodina je tako pred poslednje kolo na poslednjem mestu na tabeli, ali i dalje ima šanse da se plasira u narednu fazu. Za to joj je u poslednjem kolu potreban trijumf nad Brešom 27. februara u Novom Sadu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online