Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 09.04.2019.
13:49 >> 13:54h
Vestionline A

Prodaja karata za finale ABA lige kreće u sredu

KK Crvena zvezda mts je obavestio navijače da prodaja karata za prve dve finalne utakmice ABA lige protiv Budućnosti kreće u sredu od 12 časova.

twitter.com/kkcrvenazvezda
 

Kako je navedeno, prodaja će se vršiti na dva prodajna mesta, u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu i u prostorijama SD Crvena zvezda.

KK Crvena zvezda mts dočekaće Budućnost Voli u prve dve utakmice finalne serije ABA lige. Pomenuti mečevi igraće se u dvorani "Aleksandar Nikolić" u petak i nedelju i to od 19 časova.

- Klub sa Malog Kalemegdana ovom prilikom javno zahvaljuje republici Srbiji, gradu Beogradu, Fudbalskom savezu Srbije, Rukometnom savezu Srbije i svima ostalima koji su u potpunosti razumeli od kolikog interesa su ove utakmice za srpsku košarku, ali i srpski sport uopšte. Bez njihove nesebične pomoći ne bi bilo moguće da se obe utakmice igraju u našoj kući, u dvorani "Aleksandar Nikolić" - navedeno je.

Karte za prve dve finalne utakmice između Crvene zvezde mts i Budućnost Voli prodavaće se u sredu od 12 časova na dva prodajna mesta - u klupskim prostorijama na Malom Kalemegdanu i u prostorijama SD Crvena zvezda u ulici Ljutice Bogdana.

- Cene su veoma popularne, a ističemo da se prodaja karata vrši isključivo u paketu za obe utakmice po veoma popularnim cenama. Takođe, pri svakoj kupovini neophodno je priložiti ličnu kartu prodavcu radi identifikacije i ističemo da jedna osoba može kupiti maksimalno četiri karte.

Kako se navodi, suvišno je govoriti koliko je podrška navijača bitna u narednim utakmicama jer je sve rečeno u trećoj polufinalnoj utakmici ABA lige protiv Partizana.

- Ogromna podrška i veličanstvena atmosfera bile su veliki elan za crveno-bele košarkaše koji su tu pozitivnu energiju pretvorili u ubedljivu pobedu. Ništa drugo se ne očekuje ni u petak, a posle i u nedelju. Pred košarkašima Crvene zvezde mts je tri velika koraka koji mogu da znače trofej i koji rezervišu kartu za Evroligu gde je po mnogim kriterijumima našem klubu i mesto. Zato, Zvezdaši, svi u dvoranu ’"Aleksandar Nikolić". Još jednom ističemo da će Crvena zvezda mts i ovog puta u potpunosti poštovati propozicije ABA lige (Propozicije i Obaveze klubova učesnika plejofa ABA lige - Član 41.3). S toga, naglašavamo da nijednom navijaču ekipe Budućnost Voli neće biti omogućen ulaz u dvoranu ’’Aleksandar Nikolić’’ bez obzira da li on došao organizovano ili samoincijativno. Neka dvorana cela, ponovo, bude crveno-bela! Jer sa vama se može sve što se poželi! - zaključuje se u saopštenju.

Cene kompleta karata za prve dve utakmice finala ABA lige:

- Tribine 500,00 din.
- Parter B 800,00 din.
- Parter 4 800,00 din.
- Loža 1.800,00 din.
- Plava loža 1.400,00 din.
- Bela loža 1.200,00 din.
- Počasno mesto bočno I RED 7.000,00 din.
- Počasno mesto bočno II RED 5.000,00 din.
- Počasno mesto bočno III RED 3.000,00 din.
- Počasno mesto I RED 9.000,00 din.
- Počasno mesto II RED 7.000,00 din.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online