Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 01.04.2018.
13:45
Vestionline A

Čović zove navijače na meč sezone!

Sve ono što je Crvena zvezda gradila prethodnih godina moglo bi da padne u vodu u ponedeljak od 21 čas kada crveno-beli igraju u Pioniru protiv Mornara u majstorici polufinale plej-ofa ABA lige. Ulog je Evroliga. Posle poraza u Baru, više nema prava na kiks. Ovo je meč sezone, a čelni čovek tima sa Malog Kalemgedana zove na "mobilizaciju" zvezdaša.

Tanjug
Mobilzacija svih kojima je crveno-bela boja u srcu: Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde

- Sada je trenutak još važniji, jer je ABA liga i uspeh u ovom takmičenju od najveće važnosti za Crvena zvezda - rekao je predsednik kluba Nebojša Čović za zvaničan sajt kluba.

- Ovo je izuzetno važan trenutak za klub, ali je mnogo važnije da ovaj trenutak prepoznaju naši navijači i svi oni kojima je crveno-bela boja pri srcu. Posle skoro odigranih 60 takmičarskih utakmica u ovoj sezoni, svega što smo prošli, podsetiću na jul mesec prošle godine. Tada smo na zvaničnom otvaranju ove sezone, sa novim stručnim štabom, novim timom, jasno i glasno najavili mnogo toga što može da se događa oko kluba. Neka dešavanja tokom ovih 6 meseci, govore i da smo bili u pravu. Tu mislim na dešavanja na terenu, ali i oko njega, gde se mnogo toga što smo uradili nipodaštava.

- Uspeh i za naše prilike, stabilan rad kluba se nazivaju neuspehom, promocija mladih igrača i trenera nelogičnim i riskantnim potezom, jedan poraz katastrofom, a naše reakcije na brojna spletkarenja i pokušaje da nas destabilizuju, nekakvim izmišljanjem „teorija zavere". Mi se ne sakrivamo iza nejasnih ciljeva i rečenica - jasno i glasno smo naveli da je prvi i osnovni cilj osvajanje ABA lige, jer bi time i klub nastavio da raste u smeru koji smo zacrtali. Zato smo i spremni da izdržimo sve udare koji možda slede, ali ćemo sve to lakše izneti zajedno sa našim navijačima. I zato pozivam sve da dođu u dvoranu „Aleksandar Nikolić" u ponedeljak i pruže nam podršku koja će pomoći timu da se plasira u finale. Mi smo se i pored svih problema izborili za prvo mesto i prednost domaćeg terena u ABA ligi, zato sada taj domaći teren treba i da iskoristimo - istakao je predsednik KK Crvena zvezda mts Nebojša Čović.

Utakmica Crvena zvezda - Mornar igra se u ponedeljak od 21 sat u dvorani "Aleksandar Nikolić".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online