Četvrtak 4. 7. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 13.11.2017.
16:56
Vestionline, KK Crvena zvezda A

Lesor, Janković i Jovanović pozivaju "delije" u pomoć za bitku sa moskovskom "armijom"

Mlada centarska linija Crvene zvezde mts Matias Lesor, NIkola Jovanović i Stefan Janković o predstojećoj utakmici sa CSKA, ali i važnosti navijača i "odbrani" domaćeg terena - "U Beogradu sa punim tribinama, nikome nije lako".

EPA-EFE/VALDA KALNINA
Lesor iz dana u dan napreduje, a svestan je da može da prući još mnogo više

Centarska linija KK Crvena zvezda mts ; Lesor, Jovanović i Janković, slobodno prepodne nakon pobede u ABA ligi, i pred veliku utakmicu sa CSKA, iskoristila je za promotivno slikanje za kompaniju „Nike" tehničkog sponzora KK Crvena zvezda mts.

I pored činjenice da su glavna tema bile garderoba,berbernica i makaze u poznatom beogradskom kafeu,nezaobilazna tema je bila i košarka, i predstojeća utakmica.

Jedan od razloga dolaska među crveno-bele kada je u pitanju Matijas Lesor, osim košarkaškog napretka, bile su i tribine i podrška koju igrači dobijaju u važnim utakmicama. Jedna od takvih upravo sledi, protiv višestrukog prvaka Evrope, CSKA:

- Velika utakmica je pred nama, CSKA je izuzetna ekipa, vrlo kvalitetan tim, uostalom kao i svi koji igraju u Evroligi. Međutim, da bi došli u situaciju da se ravnopravno borimo sa ovakvim sastavima, podrška navijača koja iz nas izvlači maksimum nam je preko potrebna. I videli smo protiv Barselone i Makabija, pa i Bamberga, koliko su nam važni. Zato se nadam da će doći u velikom broju i podržati nas, jer je svaka utakmica u Evroligi izazov za nas.

Sličnog razmišljanja je i Nikola Jovanović još jedan član „unutrašnje" linije Crvene zvezde mts:

- Za svakog od nas ko se nije susreo sa Evroligom, i ko je došao u Zvezdu tokom leta, pune tribine i onakva podrška koju doživite na parketu dvorana u kojima igramo,kao u prethodnim mečevima Evrolige, je jedinstveno iskustvo. Kako da se ne boriš i ne izgaraš u takvom ambijentu? A kada dajemo 110 posto naših mogućnosti, onda možemo da se nadamo i da možemo u ovakvim teškim utakmicama, da sačuvamo „domaći" teren, ali i da skupljamo neophodno iskustvo za dalje izazove.

Stefan Janković je svestan da njegove saigrače i njega očekuje težak posao.

- Od ponedeljka počinjemo pripreme za dolazak velikana kakav je CSKA. Još jedna teška, ali velika utakmica koja nas očekuje u Evroligi. Ritam je takav kakav je, već dva dana kasnije igramo u Pireju, ali idemo korak po korak, prvo da se dobro pripremimo za ruski tim i da damo sve od sebe, jer nam u goste dolazi tim koji je jedan od favorita za odlazak na završni turnir i osvajanje ovog takmičenja. A sa takvim ekipama morate da date sve od sebe, da izvučete maksimum. Nadam se da će nas i naviači podržati u ovoj utakmici, kao što su i do sada, jer nikome nije lako da igra u Beogradu Evroligu, uz taj huk sa tribina.

Ekipa Crvene zvezde mts sa treninzima u „Beogradskoj Areni" počinje od ponedeljka popodne, a prodaja karata počela je u ponedeljak u 10 časova. Ovaj meč je od strane Evrolige, proglašen i derbijem kola celog takmičenja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online