Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 27.06.2017.
12:06
D. Marković - Vestionline A

"Vesti" na Srebrnom jezeru: Teodosić najavio odlazak iz CSKA

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić najverovatnije neće ostati u moskovskom CSKA, istakavši da ima veliku želju da pređe u NBA ligu.

N.Đurović
Odlučio: Miloš Teodosić

Teodosić je u razgovoru sa novinarima na Srebrnom jezerurekao da će uskoro biti poznati njegovi potezi u daljoj karijeri.

- Neću ostati u CSKA gotovo sigurno, a gde ću nastaviti karijeru još ne znam. Trenutno nemam jasnu pravu informaciju. Odlazak u SAD je nešto o čemu razmišljam i što mi je želja, ali kada budem imao konkretnu informaciju, javiću - rekao je Teodosić novinarima na njegovom kampu "Teo4" na Srebrnom jezeru.

Teodosić je istakao da ne beži od uloge favorita za medije na predstojećem Evropskom prvenstvu.

- Ne smemo da zanemarimo u kojem ćemo sastavu da budemo i ko će se odazvati selektoru Đorđeviću. Biće teško jer ove godine idemo na prvenstvo Evrope sa većim očekivanjima. Sada nam je primarno da se odmorimo, pa da za mesec dana budemo spremni za pripreme, a onda ćemo videti šta nas čeka u Turskoj - navodi odlični kreator igre.

I Jelisaveta uz Miloša

Na Srebrenom jezeru je bila prisutna i Jelisaveta Orašin glumica i supruga proslavljenog asa koja je u hladu obližnjeg kafića čekala Miloša da završi sa obavezama.Teo nije želeo previše da priča o venčanju sa glumicom Jelisavetom Orašanin, dodavši samo da je završio najvredniji potpis pre dva dana.

Srpska deca iz dijaspore u Teovom kampu

Teodosić nije skrivao zadovoljstvo što se mnogo dece odazvalo u kampu "Teo4" na Srebrnom jezeru.

- Potrudili smo se da deci pružimo najbolje moguće uslove za rad. Sa njim rade kvalitetni treneri, jedino što im možda malo smeta toplo vreme, ali izdržaće - rekao je Teodosić kome su u radu sa polaznicima pomagali saigrači iz reprezentacije Bogdan Bogdanović i Nemanja Nedović.

Na kampu je u prvoj turi učestvovalo 117 dece iz Srbije i inostranstva koja če raditi sa nekim od najboljih trenera u Srbiji poput Vlade Vukoičiča, Vlade Jovanovića i drugih. Mališani su u ekstazi dočekali srpske reprezentativce sa kojima su imali priliku da odrade kraći trening i slikaju se nebrojeno puta. Na kampu na Srebrnom jezeru se našlo i sedmoro srpske dece iz dijaspore koji su u domovini tražili priliku da naprave prve ozbiljnije korake.

Zoran Mihajlović iz švedskog Egeholma po drugi put je u domovini kakko bi siniu Filipu obezbedio da u "zemlji košarkaških šampiona" stekne preko potrebno znanje i iskustvo..

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online