Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 14.10.2016.
01:05
Vestionline A

Radonjić: Imali smo ih, ali nemamo vremena da patimo

Crveno-beli su bili na korak do velike pobede nad skupocenom turskom "legijom stranaca", ali zakazali su u finišu, konfuzni napadi i promašena slobodna bacanja kumovali su porazu čete Dejana Radonjića u "Pioniru" od Darušafake.

aba-liga.com/KK Crvena zvezda mts
Pad u finišu: Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde

- Počeli smo veoma dobro, radili dobre stvari u odbrani, imali kontrolu i rezultat. Do poluvremena smo imali nešto što niko nije ni mogao da pomisli da će se desiti. Naravno da smo očekivali da će Darušafaka da odigra bolje u drugom delu, posebno zbog kvaliteta koji poseduje. Od starta poluvremena se videlo da u napadu nismo dobri, ali smo održavali rezultat zahvaljujući dobroj odbrani. Prednost je padala, ali smo ostajali u igri i pokušavali da dođemo do bodova. U poslednjoj četvrtini su snizili petorku, sa četvorom na centru... Ubrzali su igru i uspevali da stignu prednost. Mi nismo uspeli da ispratimo jer smo pravili greške u oba pravca. Uprkos tome, došli smo do toga da jednim bacanjem ili napadom napravimo iznenađenje protiv favorita, ne samo protiv nas, nego u čitavom takmičenju. Nažalost nismo uspeli - rekao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Zvezda je razbilajale sve rivale u ABA ligi, ali u prvoj neizvesnom meču, srpski šampion je pao.

- S obzirom na to da nam je prvi meč i da je ekstremno kvalitetan meč, treba vremena da prođe kako bismo analizirali. Ovo je prva utakmica koja je igrana u egalu, biće ih mnogo, nekada ćemo dobijati, nekada gubiti. Bez obzira koliko su oni igrali dobro u napadu i odbrani, mi smo mogli da dođemo do pobede.

Kapiten Luka Mitrović tragičar je meča. U poslednjem minutu, promašio je zicer i izgubio loptu. Pre toga nije iskoristio dva slobodna bacanja.

- Mitrović je odigrao odličan meč. Jeste na kraju pogrešio i logično je bilo da se ide na ta rešenja, da ostane u finišu na terenu. Kvalitet igrača koji su ostali na terenu je zahtevao takvu petorku. Kuzmić jeste odigrao dobro, ali... Igrali smo protiv Darušafake, stičemo iskustvo kao novi tim koji tek treba da vidi kakvi su mu dometi u ovom sastavu. Ne znam koliko je ljudi mislilo pre mesec dana da ćemo ovako igrati protiv Darušafake, meč u potpunom egalu. Žao mi je što nismo uspeli da valorizujemo dobru ekipu protiv velikog tima, ali šta je tu je. Nemamo vremena da mnogo patimo, tek ga neće biti. Igrali smo protiv favorita za sam vrh Evrolige - zaključio je Radonjić.

I pored bolnog poraza, navijači crveno-belih ispratili su svoje ljubimce rečima: “Idemo dalje”, i “Šampioni, šampioni".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online