Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 22.10.2015.
11:32
Vestionline A

"Zvezda je veliki izazov"

Novi košarkaš Crvene zvezde Telekom, Kvinsi Miler, stiže krajem nedelje u Beograd, gde bi posle lekarskih pregleda trebalo da bude predstavljen kao novi košarkaš našeg kluba.

kkcrvenazvezda.rs
Zamena za Luku Mitrovića: Kvinsi Miler stiže na Mali Kalemegdan posle tri sezone u NBA ligi

Krilni centar Denvera i Bruklina, posle tri sezone u NBA ligi, spreman je za novo poglavlje u svojoj karijeri, ali i veliku promenu koja za njega predstavlja izazov. 

- Ovo je velika odluka za moju porodicu, i mene na prvom mestu. Igrao sam tri sezone u NBA ligi kao profesionalac, prelazak u Evropu je veliki izazov za mene. Čuo sam od mnogih, da je kvalitet košarke u Evroligi vrlo visok, tako da tu ne bi trebalo da bude mnogo razlike u odnosu na NBA. Takva sam osoba, da ovaj dolazak, vidim kao veliku priliku i šansu da još više razvijem svoju igru. 

Posle Denver Nagetsa i Bruklin Netsa, i NBA lige, Kvinsi se odlučio za KK Crvena zvezda Telekom. 

- Moji zastupnici Lens Jang i Misko RaŽnatovic upoznali su me detaljno sa situacijom u sada već, mom novom klubu. Čuo sam od njih dosta pravih stvari o Crvenoj zvezdi, pre nego što sam potpisao ugovor. Rekli su mi jednu stvar koja je za mene bila ključna, da je u pitanju jedan od velikih evropskih klubova, i da bih mogao mnogo, i odmah da pomognem na poziciji 4, na kojoj je tim oslabljen brojnim povredama.  
 

Kvinsi se vec upoznao preko video materijala, sa onim što ga očekuje u crveno-belom dresu, i Beogradu, i posebno se osvrnuo na atmosferu na utakmicama Crvene zvezde, koja je na njega ostavila najjači utisak. 

- Već sam pogledao i upoznao se preko snimaka sa novim timom i klubom. Ono što sam zapazio su navijači, koji su bučni i odani svom klubu. U takvoj atmosferi i pred takvim navijačima, biće pravo zadovoljstvo igrati. Moj agent Miško Ražnatović mi je vec ispričao dosta toga lepog o Beogradu, uostalom on će i biti moj vodič kroz grad, kako bi ga što pre upoznao. 

Igranje u Crvenoj zvezdi, Kvinsi vidi kao veliki izazov, iako stiže iz najjace košarkaške lige na svetu:

- Moj primarni cilj je da pomognem timu da pobeduje. Prelazak na evropski stil košarke neće biti lak, ali verujem u svoju igru, i ono što radim. 

Za kraj, pre dolaska u Srbiju, Kvinsi je imao i poruku za sve kojima je crveno-bela boja u srcu:

- Davaću svako veče, na utakmicama, na treninzima 110 posto. Zaista se radujem ovoj prilici, novom iskustvu i igranju u Crvenoj zvezdi i Srbiji. Jedva čekam da počne ova epizoda! 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online