Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 08.08.2015.
14:40
Vestionline A

Prozivka!

"Tripleta" je odavno "spakovana" u vitrine na Malom Kalemegdanu. Vreme je za nove izazove. Za odbranu trofeja. Okupljanje košarkaša Crvene zvezde za novu sezonu zakazano je za ponedeljak 10. avgust, a izabranici Dejana Radonjića će, pre svega, morati da obave neophodne medicinske testove i lekarske preglede.

KK Crvena zvezda
Za početak, mlađarija: Dejan Radonjić

Na prvoj prozivci šefu struke crveno-belih i njegovim saradnicima na raspolaganju će se naći: Branko Lazić, Stefan Jović, Marko Tejić, Nikola Rebić, Đorđe Kaplanović, Nikola Čvorović, Marko Gudurić, Dejan Davidovac, Dragan Apić, Ognjen Dobrić, Stefan Lazarević i Brano Đukanović.

Radu prvog tima nedelju dana kasnije priključiće se Aleksa Radanov, Boriša Simanić i DAvid Miladinović koji su dobili zasluženi odmor nakon završenih obaveza u juniorskoj reprezentaciji naše zemlje.

- Ovaj spisak nije nikakvo iznenađenje. Kao što smo i najavili, na startu priprema će biti značajan broj mladih igrača kojima ćemo posvetiti veliku pažnju. Želja je da im pružimo priliku da se nametnu, ali i da ih navikavamo na sistem rada u prvom timu. Cilj je da iz godine u godinu iz sopstvenog pogona promovišemo što je moguće više prvotimaca -  počinje priču za sajt Zvezde trener Dejan Radonjić.

Nova sezona Zvezdi donosi mnogo izazova i puno utakmica. Trener Dejan Radonjić kao i do sada najavljuje veliki rad.

- Prošle sezone smo odigrali čak 80 utakmica, imali smo zgusnut raspored koji je bio dodatno opterećen čestim i dugim putovanjima. Ekipa je sve to dobro podnosila pre svega zahvaljujući odličnom radu tokom pripremnog perioda gde je napravljana kvalitetna baza. To će nam biti prioritet u narednom periodu – naglašava Radonjić.

Crvena zvezda je u odnosu na tim iz prošle godine ostala bez četvorice nosilaca igre - Bobana Marjanovića, Markusa Vilijmsa, Čarlsa Dženkinsa i Nikole Kalinića, a u dosadašnjem delu preloznog roka pojačala se centrom Sofoklisom Skorcanitisom.

Nova takmičarska sezona za KK Crvena zvezda u ABA ligi počinje utakmicom sa Mega Leksom 2. oktobra u Pioniru

- On je prepoznao da je Crvena zvezda prava sredina za njega i klub u kome može dalje da napreduje što na neki način predstavlja i priznanje za naš rad. Nimalo slučajno, jer Boban Marjanović je kao član najbolje petorke Evrolige potpisao ugovor sa San Antoniojom, Nikola Kalinić je napravio najveći transfer u istoriji Crvene zvezde i pojačao Fenerbahče - kratko je zastao Radonjić i potom dodao:

- Intezivno radimo na skautiranju velikog broja igrača i nadam se da ćemo u narednom periodu angažovati igrače koji će nam omogućiti da imamo konkurentan tim u svim takmičenjima - zaključio je Radonjić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online