Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 03.08.2015.
17:23
Vestionline A

Sofo: Uvek sam igrao za velike klubove, tako je i sada

Stiže! Jedno od najzvučnijih pojačanja u istoriji srpske košarke Sofoklis Skorcanitis sleteće u Beograd 23. avgusta, kada će se priključiti ekipi Crvene zvezde na pripremama. Popularni "Bejbi Šek" ističe da će u dresu novog kluba davati 110 odsto sebe i svoje energije.

KK Crvena zvezda
Uskoro u Beogradu: Sofoklis Skorcanitis

- Veoma sam zadovoljan što dolazim u klub sa tako bogatom tradicijom kao što jeZvezda i u grad u kome se na svakom koraku može osetiti koliku važnost košarka ima za ljude u svakodnevnom životu. Kada me je menadžer obavestio da su crveno-belizainteresovana za mene, nijednog trenutka nisam imao sumnju da je to klub u kome bih voleo da igram naredne sezone. Uvek sam igrao za zaista velike klubove i taj trend se nastavio i ovog leta tokom prelaznog roka - rekao je Skorcanitis za sajt Crvene zvezde.

Skorcanitis je trenutno u Grčkoj, gde je počeo sa treninzima za narednu sezonu sa kondicionim trenerom Kostasom Hadžihristosom

Grčki internacionalac imao je samo reči hvale i za koju prave pristalice kluba sa Malog Kalemegdana, jer je nekoliko puta igrao protiv crveno-belih.

- Imao sam prilike da u dosadašnjoj karijeri igram pred veoma strastvenim navijacima u Grčkoj, Izraelu, Italiji i u dvoranama gde je pravljena izvanredna atmosfera i koje su po uzavrelom ambijentu prepoznatljive širom Starog kontinenta. Moram da priznam i da sam oduvek imao specijalan odnos sa navijačima. Zato posebno želim da naglasim da atmosfera koju sam osetio i video kada sam igrao protiv Crvene zvezde u Beogradu nešto je sasvim jedinstveno, čak mogi reć potpuno neverovatno. Zaista ne mogu da dočekam da sve to dožim i budem deo svega toga - dodao je "Big Sofo"

Na pitanje šta navijači mogu od njega da očekuju sledeće sezone, Skorcanitis je naglasio da će "na svakoj utakmici davati 110 odsto sebe i svoje energije". 

- Boriću se bukvalno za svaku loptu. Igraću srcem, ne samo svojim telom, da moj tim pobedi u svakom meču - poručio je i dodao da je izrazio želju da u Zvezdi nosi dres sa brojem 21.

Imao je prilike korpulentni centar da nauči nekoliko reči na srpskom jeziku. Šta mislite, koju je naučio?

- Znam za reč - brate. Naučio sam još neke reči u svlacionici Olimpijakosa dok mi je Miloš Teodosić bio saigrač - podvukao je Skorcanitis koji u redove crveno-belih stiže iz Makabija kao zamena za Bobana Marjanovića koji se preselio u San Antonio Sparse.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online