Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 09.07.2015.
11:21 >> 22:18h
Vestionline A

Košarkaška pijaca: Vilijams ne ide u Milano, Pavlović potpisao za PAO, stiže i Raduljica

Košarkaški prelazni rok se zahuktava. Trenutno su u prvom planu timovi iz NBA lige, ali i Evropljani, pogotovo oni najbolji, već prave timove za sledeću sezonu. Iako je bio na pragu Milana, plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams nije postao stanovnik grada mode, za razliku od Čarlsa Dženkinsa, koji će naredne sezone da nosi dres Milaneza. Ljubimac "grobara" Aleksandar Pavlović definitivno je novi igrač Panatinaikosa.

Tanjug
Još ima nade za navijače Crvene zvezde da će i naredne sezone da gledaju Markusa Vilijamsa

Na portalu Vestionline pratite dešavanja na košarkaškoj pijaci.

20.21 - Miroslav Raduljica je blizu dogovora sa Panatinaikosom, taman pošto su završili posao sa Aleksandrom Pavlovićem. Raduljica je prošlu sezonu proveo u kineskom Šandongu i NBA ligi, gde je nosio dres Minesote. Novi trener "zelenih" Aleksandar Đorđević istakao je da bi dovođenje Raduljice bio pun pogodak i da je srpski centar jedan od prioriteta.
18.01 - Lebron Džejms je potpisao jednogodišnji ugovor sa Klivlrendom za 22.97 miliona dolara. U ugovoru postoji opcija za još jednu godinu, u kojoj bi "kralj" mogao da inkasira 24 miliona.
16.39 - Juta Džez i Barselona su sklopili dogovor vezan za prelazak Tibora Plajsa u NBA ligu. Tim iz Solt Lejk Sitija platiće Kataloncima 625.000 dolara.
15.48 - Džoel Frilend je novo pojačanje CSKA Moskve. Britanski krilni centar prošlu sezonu proveo je u NBA ligi braneći boje Portlanda. Prosečno je beležio 3.4 poena i 3.8 skokova po meču.

15.11 - Litvanac Martinas Gecevičijus novi je igrač turskog kluba TED Kolej iz Ankare. On je prošle sezone igroa za Lijetuvos Ritas, a tokom karijere branio je boje Olimpijakosa.

 

 

13.46 - Deandre Džordan potpisao je petogodišnji ugovor sa Los Anđeles Klipersima, vredan neverovatnih 110 miliona dolara.
13.00 - Ljubimac "grobara" Aleksandar Pavlović potpisao je jednogodišnji ugovor sa Panatinaikosom, javljaju grčki mediji. On će posle dve sezone u crno-belom dresu da pojača tim koji će sa klupe da predvodi Aleksandar Đorđević, selektor Srbije. "Zeleni" žele još jednog Partiznovca, Nikolu Milutinova.
11.45 - Posle neuspešnih pregovora sa Markusom Vilijamsom, Milano se okrenuo Olivijeu Lafajetu, prošle sezone plejmejkerom Olimpijakosa. I uspeo je da ga angažuje za narednu sezonu.
11.30 - Iskusni Argentinac Luis Skola potpisao je jednogodišnji ugovor sa Toronto Reptorsima, vredan tri miliona dolara. Prošle sezone, "gaučos" je igrao za Indijanu.
11.20 - Litvanac Arturas Milaknis novi je igrač Uniksa iz Kazanja, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. Prethodnih sezona, Milaknis je branio boje Žalgirisa.

11.14 - Poznati košarkaški novinar Dejvid Pik napisao je da nije postignut dogovor između Milana i Markusa Vilijamsa, pa još nije sve izgubljeno za Zvezdu, kada je u pitanju ostanak sjajnog organizatora igre, jednog od najzaslužnijih za triplu krunu crveno-belih. U sredu je Zvezdu definitivno napustio Čarls Dženkins, koji karijeru nastavlja u Milanu.

 

 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online