Četvrtak 09.07.2015.
11:21 >> 22:18h
Vestionline

Košarkaška pijaca: Vilijams ne ide u Milano, Pavlović potpisao za PAO, stiže i Raduljica

Tanjug
Još ima nade za navijače Crvene zvezde da će i naredne sezone da gledaju Markusa Vilijamsa

Na portalu Vestionline pratite dešavanja na košarkaškoj pijaci.

20.21 - Miroslav Raduljica je blizu dogovora sa Panatinaikosom, taman pošto su završili posao sa Aleksandrom Pavlovićem. Raduljica je prošlu sezonu proveo u kineskom Šandongu i NBA ligi, gde je nosio dres Minesote. Novi trener "zelenih" Aleksandar Đorđević istakao je da bi dovođenje Raduljice bio pun pogodak i da je srpski centar jedan od prioriteta.
18.01 - Lebron Džejms je potpisao jednogodišnji ugovor sa Klivlrendom za 22.97 miliona dolara. U ugovoru postoji opcija za još jednu godinu, u kojoj bi "kralj" mogao da inkasira 24 miliona.
16.39 - Juta Džez i Barselona su sklopili dogovor vezan za prelazak Tibora Plajsa u NBA ligu. Tim iz Solt Lejk Sitija platiće Kataloncima 625.000 dolara.
15.48 - Džoel Frilend je novo pojačanje CSKA Moskve. Britanski krilni centar prošlu sezonu proveo je u NBA ligi braneći boje Portlanda. Prosečno je beležio 3.4 poena i 3.8 skokova po meču.

15.11 - Litvanac Martinas Gecevičijus novi je igrač turskog kluba TED Kolej iz Ankare. On je prošle sezone igroa za Lijetuvos Ritas, a tokom karijere branio je boje Olimpijakosa.

 

 

13.46 - Deandre Džordan potpisao je petogodišnji ugovor sa Los Anđeles Klipersima, vredan neverovatnih 110 miliona dolara.
13.00 - Ljubimac "grobara" Aleksandar Pavlović potpisao je jednogodišnji ugovor sa Panatinaikosom, javljaju grčki mediji. On će posle dve sezone u crno-belom dresu da pojača tim koji će sa klupe da predvodi Aleksandar Đorđević, selektor Srbije. "Zeleni" žele još jednog Partiznovca, Nikolu Milutinova.
11.45 - Posle neuspešnih pregovora sa Markusom Vilijamsom, Milano se okrenuo Olivijeu Lafajetu, prošle sezone plejmejkerom Olimpijakosa. I uspeo je da ga angažuje za narednu sezonu.
11.30 - Iskusni Argentinac Luis Skola potpisao je jednogodišnji ugovor sa Toronto Reptorsima, vredan tri miliona dolara. Prošle sezone, "gaučos" je igrao za Indijanu.
11.20 - Litvanac Arturas Milaknis novi je igrač Uniksa iz Kazanja, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. Prethodnih sezona, Milaknis je branio boje Žalgirisa.

11.14 - Poznati košarkaški novinar Dejvid Pik napisao je da nije postignut dogovor između Milana i Markusa Vilijamsa, pa još nije sve izgubljeno za Zvezdu, kada je u pitanju ostanak sjajnog organizatora igre, jednog od najzaslužnijih za triplu krunu crveno-belih. U sredu je Zvezdu definitivno napustio Čarls Dženkins, koji karijeru nastavlja u Milanu.

 

 

2024 © - Vesti online