Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 24.03.2015.
19:44
Vestionline A

Prikupljeno još 4 miliona za Partizan!

Košarkaški klub Partizan prolazi kroz najteže momente od osnivanja, ali navijači ne dozvoljavaju da finansijska kriza proguta najuspešniji košarkaški klub u Srbiji. Pre samo nekoliko nedelja pristalice kluba iz Humske organizovale su akciju "Grobari za nas", a posle spektakularne prijateljske utakmice u kojoj su učestvovali sadašnji igrači i bivše zvezde prikupljeno je čak 5.190.276 dinara!

fkpartizan.rs
Bakljada u čast Partizana

Ali, tu nije kraj… Baš kao što je i bilo najavljeno, u hotelu "Livade" u Preljini kod Čačka u ponedeljak veče okupili su se brojni navijači Partizana, kako bi svojim prilozima pomogli voljenom klubu.

fkpartizan.rs
Kapiten Saša Ilić i direktorka marketinga FK Partizan Snežana Filipović

Na čelu organizacionog odbora bio je Milun Todorović, a pored njega tu su bili i strari Grobari Sekirica, Ćaja, Lejča, Midža, Sreten, Mačak, Tatalo, Jordo, Mrkela, Mance, Miro, Janjo, Čiča Dragiša, bivši igrač Partizana Robi Stevanović…

fkpartizan.rs
Ilić, Vlade Jovanović i Predrag Danilović sa navijačima

Na skupu se pojavio veliki broj gostiju, koje su predvodili Predrag Danilović, Duško Vujošević i Mlađan Šilobad iz KK Partizan, a iz FK Partizan Saša Ilić i Snežana Filipović. Bili su tu i Uroš Tripković, Branko Ružić, bivši trener košarkaša Vlade Jovanović, kao i legenda jugoslovenske košarke i Čačka – Radmilo Mišović…

fkpartizan.rs
Vrhunski odrađena torta

Skupu je prisustvovao i pokretač akcije "Grobari za nas" Željko Perkunić, kao i gosti iz klubova prijatelja Partizana iz Čajetine, Kraljeva, Gornjeg Milanovca, Požege i Beograda.

fkpartizan.rs
Duško Vujošević sa prijateljima kluba

Goste je zabavljao orkestar Stari Grad iz Čačka besplatno, voditelj Slavko Beleslin takođe, a foto studio Lejča photography sav prihod od fotografija uplatio je za pomoć klubu.

fkpartizan.rs
I Uroš Tripković se priključio manifestaciji

Na donatorskoj večeri u Čačku prikupljeno je ukupno 2.055.000,00 dinara, prodajom ulaznica, kao i aukcijom dresova fudbalskog i košarkaškog kluba, dok su i druge firme dale svoj doprinos, pa je konačna suma ukupno 4.555.000 dinara.

"Grobari" iz Čačka su pokazali i humanu crtu, pa su pride donirali Zdravstvenom centru u Čačku aparat za prevremeno rođene bebe u vrednosti od 45.000 dinara.

fkpartizan.rs
Nije moglo bez lepih hostesa

Organizatori očekuju da će se prikupiti još sredstava, pošto će se akcija proširiti na ceo region Moravskog okruga.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online