Utorak 24.03.2015.
19:44
Vestionline

Prikupljeno još 4 miliona za Partizan!

fkpartizan.rs
Bakljada u čast Partizana

Ali, tu nije kraj… Baš kao što je i bilo najavljeno, u hotelu "Livade" u Preljini kod Čačka u ponedeljak veče okupili su se brojni navijači Partizana, kako bi svojim prilozima pomogli voljenom klubu.

fkpartizan.rs
Kapiten Saša Ilić i direktorka marketinga FK Partizan Snežana Filipović

Na čelu organizacionog odbora bio je Milun Todorović, a pored njega tu su bili i strari Grobari Sekirica, Ćaja, Lejča, Midža, Sreten, Mačak, Tatalo, Jordo, Mrkela, Mance, Miro, Janjo, Čiča Dragiša, bivši igrač Partizana Robi Stevanović…

fkpartizan.rs
Ilić, Vlade Jovanović i Predrag Danilović sa navijačima

Na skupu se pojavio veliki broj gostiju, koje su predvodili Predrag Danilović, Duško Vujošević i Mlađan Šilobad iz KK Partizan, a iz FK Partizan Saša Ilić i Snežana Filipović. Bili su tu i Uroš Tripković, Branko Ružić, bivši trener košarkaša Vlade Jovanović, kao i legenda jugoslovenske košarke i Čačka – Radmilo Mišović…

fkpartizan.rs
Vrhunski odrađena torta

Skupu je prisustvovao i pokretač akcije "Grobari za nas" Željko Perkunić, kao i gosti iz klubova prijatelja Partizana iz Čajetine, Kraljeva, Gornjeg Milanovca, Požege i Beograda.

fkpartizan.rs
Duško Vujošević sa prijateljima kluba

Goste je zabavljao orkestar Stari Grad iz Čačka besplatno, voditelj Slavko Beleslin takođe, a foto studio Lejča photography sav prihod od fotografija uplatio je za pomoć klubu.

fkpartizan.rs
I Uroš Tripković se priključio manifestaciji

Na donatorskoj večeri u Čačku prikupljeno je ukupno 2.055.000,00 dinara, prodajom ulaznica, kao i aukcijom dresova fudbalskog i košarkaškog kluba, dok su i druge firme dale svoj doprinos, pa je konačna suma ukupno 4.555.000 dinara.

"Grobari" iz Čačka su pokazali i humanu crtu, pa su pride donirali Zdravstvenom centru u Čačku aparat za prevremeno rođene bebe u vrednosti od 45.000 dinara.

fkpartizan.rs
Nije moglo bez lepih hostesa

Organizatori očekuju da će se prikupiti još sredstava, pošto će se akcija proširiti na ceo region Moravskog okruga.

2024 © - Vesti online