Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.03.2015.
14:23
Tanjug A

Radonjić pred Galatu: Da Turci budu kao mi...

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da od države Turske i Galatasaraja očekuje da urade sve što je potrebno kako se uoči novog meča dva tima u Istanbulu ne bi dogodilo ništa slično kao prilikom prethodnog duela kada je u sukobu navijača ubijen Marko Ivković.

ABA liga
Mnogo razloga za motivaciju: Dejan Radonjić

- Država Srbija, grad Beograd i Crvena zvezda odradili su odličan posao u organizaciji prvog meča, sve je proteklo u sportskoj atmosferi. Ne razmišljamo na drugačiji način, akcenat je na sportskom delu, a ostalo nas ne dotiče. Verujem da će njihov odgovor da bude identičan i to očekujem - istakao je Radonjić.

Radonjić je dodao da je duh Marka Ivkovića uvek prisutan kada Zvezda igra utakmice.

- Taj nemio događaj kod nas je proizveo težak osećaj i imamo puno razloga da budemo motivisani i zabeležimo pobedu. Očekujem paklen ambijent, koji će dodatno motivisati domaćina, ali i nama dodatno pružiti priliku da se iskažemo - naveo je Zvezdin trener.

Radonjić je otkrio da Branko Lazić zbog povrede neće putovati u Istanbul i da će se više o njegovom povratku znati nakon treninga u petak.

- Marjanović i Vilijams su trenirali i očekujem da budu u ekipi za meč u Istanbulu - naveo je Radonjić.

Neće dozvoliti ispuštanje sezone...

Duel u Istanbulu biće četvrti okršaj dva tima ove sezone, u prvoj fazi Evrolige Zvezda je ubedljivo slavila u Beogradu, potom je Galatasaraj pobedio u Istanbulu posle produžetka, uz trojku Zorana Ercega sa pola terena za izjednačenje, da bi u prvom meču u Top 16 fazi Galatasaraj dobio u Areni.

- Idemo iz meča u meč, cilj nam je da sve utakmice u Evroligi do kraja odigramo takmičarski i ostvarimo što više pobeda - jasan je Radonjić.

Prema njegovim rečima Galatasaraj ima kvalitetan tim, iako je klub zbog finansijskih problema napustio Karlos Arojo.

- Igrači im odlaze, ali dolaze novi, u takvoj situaciji pokazuju kvalitet više, izlaze jači, najbolji dokaz je jučerašnja pobeda protiv Fenerbahčea u prvenstvu Turske. Reč je o ozbiljnom timu koji neće dozvoliti da ispusti sezonu i ne ostvari zacrtane ciljeve.

Utakmica 10. kola E grupe Top 16 faze između Galatasarajka i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 19 sati u Istanbulu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online