Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 24.02.2015.
19:57
telegraf.rs A

Partizanova petorka iz snova: Ovi igrači nisu obukli crno-beli dres, a bili su tako blizu

Povratak Andreja Kirilenka u CSKA iz Moskve za koji će nastupati do kraja sezone, podsetio je na igrače, koji su bili pred potpisom ili su potpisali sa Partizan, ali nikada nisu zaigrali u crno-belom dresu.

Tanjug/AP
Potpisao za crno-bele, a nije igrao: Andrej Kirilenko

Kirilenko je od 1998. do 2001. godine nastupao za CSKA, a s obzirom da nije bilo moguće da iz ruske lige pređe u NBA, "AK 47" je potpisao neku vrstu ugovora sa Partizanom, kako bi mogao da ode "preko bare".

Međutim nikada nije odigrao nijedan minut za crno-bele, a verovatnoća da se sada tako nešto dogodi ne postoji, jer Kirilenko razmišlja o završetku karijere u Rusiji, odnosno CSKA.

Tanjug/AP
Želeo među crno-bele: Mirza Teletović

Mirza Teletović je bio talentovani 19-godišnjak iz tuzlanske Slobode, 2004. godine je postigao dogovor sa crno-belima i potpisao ugovor u Sarajevu, a onda je posle samo nekoliko časova zamolio čelnike beogradskog kluba, Predraga Danilovića i Duška Vujoševića, da isti proglase nevažećim.

Te godine bili su martovski nemiri na Kosovu, pa su zapaljene džamije u Beogradu i Nišu. To se desilo samo nekoliko sati posle potpisa ugovora, koji je obavljen u Sarajevu. Teletović je umesto u Beogradu, završio u Ostendeu, zatim u Taukeramici, pa NBA…

Tanjug
Ništa od završetka karijere u Partizanu: Dejan Bodiroga

Legenda srpske košarke Dejan Bodiroga imao je želju da karijeru završi u Partizanu, što je u često pominjao u svojim izjavama. Prisustvo na utakmicama, mnogi humanitarni turniri u malom fudbalu koje je igrao u dresu Partizana značili su samo jedno za navijače – Bodibond će doći na kraju karijere. Na kraju, ništa od toga. Bodiroga je poslednju sezonu odigrao za Lotomatiku iz Rima 2007. godine.

cskabasket.com
Nije ispunio zacrtanu želju: Mirsad Jahović

I nekadašnji reprezentativac Turske Mirsad Jahović javno se deklarisao kao navijač Partizana, a u nekoliko navrata pominjalo se da će i obući crno-beli dres.

Često je u izjava za "FIBAbasket", "Tempo", govorio kako će kad tad odigrati sezonu u "Pioniru", ali njegova biografija je ostala bez tima iz Humske.

Jahović je karijeru završio u Fenerbahčeu 2012. godine, bez odigranog meča za Partizan.

Tanjug/AP
Bio pred vratima Humske: Džej Ar Holden

Američki plejmejker Džej Ar Holden poslednji je u nizu zvezda, koji su napravili velike karijere, a početak iste je mogao da provede u crno-belom dresu.

Umesto u Partizan, Holden je prešao u grčki AEK 2001. godine, jer se situacija oko potpisivanja ugovora sa crno-belima iskomplikovala.

Posle sezone u timu iz Atine, gde je Holden najavio da će biti jedan od najboljih igrača Evrope, Amerikanac je prešao u CSKA. Kakvu je blistavu karijeru kasnije napravio, igrajući i u dresu ruske reprezentacije svima je poznato.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online