Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 13.02.2015.
11:30
Vestionline, Blic A

Gagić o Zvezdi, izdaji, atmosferi u Partizanu...

Partizanu je krenulo, pobede su krenule da se ređaju u nizu, ali... Usledio je hladan tuš za Duška Vujoševića, upravu, igrače, navijače - Đorđe Gagić zatražio raskid ugovora. Imao je pravo i iskoristio ga je, čime je podigao veliku prašinu. Na kraju, doskorašnji centar crno-belih, postao je lan turskog Gacijantepa. U intervjuu za "Blic" otkrivada je zaista postojala ponuda Crvene zvezde, da razlog odlaska nije novac...

ABA League
Tužan zbog situacije: Đorđe Gagić

Za početak od "izdaji"...

- Uz svu zahvalnost na pruženoj šansi, ti koji me nazivaju izdajnikom prvo bi trebalo da znaju pod kojim okolnostima je moja porodica došla u Beograd 1995. godine iz Hrvatske. Moji ugovori nisu bili teški milione. Imam porodicu i čast i zbog toga sam posao odrađivao maksimalno profesionalno. I to bi svi koji me napadaju trebalo da znaju. Prošlog leta sam rizikovao sve, od reprezentativca sam postao "marginalac" sa malom minutažom - priča Gagić u istom dahu nastavlja:

- Posle finala plej-ofa imao sam sjajne ponude, ali sam ih odbio, iako sam i tada bio prisutan kada se u "Pioniru" isključivala struja i kada se znalo da ulazimo u neizvesnost. Umesto izvinjenja dobio sam etiketu izdajnika. Opraštanjem dugova Partizanu, pokazao sam svoj odnos prema klubu ne želeći da otežavam situaciju. Neću ih tužiti.

Zatim i o razlozima odlaska.

- Jedini razlog je lično nezadovoljstvo ulogom u timu, nikako novac. Smatram da sam zaslužio veću minutažu, da nisam igrač za klupu. Dve i po godine sam bio u klubu, igrao sam i za reprezentaciju na Evrobasketu, sačekao da odu stranci koji su igrali na mojoj poziciji... Ma, svašta sam pretrpeo i nra kraju, ništa! Bio sam primoran da potražim sreću negde drugde - iskreno će novi član Gacijantepa.

Pred početak sezone Partizanov "večiti" rival bio je zainteresovan za Đorđeve usluge.

- Tačno je da me je Zvezda želela u prelaznom roku. Finansijski, ponuda je bila odlična, ali o njoj ni u jednom trenutku nisam razmišljao. Odbio sam je bez da sam pitao Duška Vujoševića ili bilo koga drugog. Ne bih to nikada uradio, na prvom mestu zbog sebe, a onda i zbog saigrača. želeo sam da ostavim dublji trag u Partizanu, ali eto..

Da u Partizanu ne cvetaju ruže potvrdio je Gagić pred odlazak u Tursku.

- Nisam više prepoznao ni atmosferu "svi za jednog, jedan za sve", jer nismo svi bili isti, niti smo tako treitrani, iako sam dugo verovao, čak i slepo da je tako. Poruka Saše Pavlovića da samo najjači opstaju me je baš slomila, ali da se razumemo, između nas nema nikakvih problema. Čuli smo nekoliko puta posle toga i sve je u redu - zaključio je Đorđe Gagić.
 

POVEZANE VESTI

Petak 13.02.2015. 13:16
Hvala Gagiću na sve što je dao Partizanu . Vredan radan i vaspitan momak iskoristio je ono što mu pravilnik dozvoljava i otišao je . Srećno mu bilo .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online