Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 05.11.2014.
16:51 >> 18:53h
Vestionline A

Novi poraz Partizana: Tepić promašio pobedu

Ništa od prve pobede u Evropi. Partizan je doživeo četvrti poraz u okviru 4, kola Evrokupa, pošto je izgubio u Volgogradu od Krasnog Oktobra 61:59 (15:12, 17:13, 15:16, 14:18).

Centra Partizana Đorđa Gagića očekuju teška iskušenja u Rusiji
 

Crno-beli su i na ovom meču bili lišeni usluga najvećeg pojačanja, povratnika, Milana Mačvana. U njegovom odsustvu Beograđane je predvodio Nikola Milutinov sa 13 poena i devet uhvaćenih lopti, poen manje zabeležio je Edo Murić, dok su po deset upisali Milenko Tepić, Mihajlo Andrić i Đorđe Gagić.

Domaćina je do trijumfa predvodio nesuđeni igrača Partizana Rendi Kalpeper sa 13 poena, jedan manje je upisao Anton Ponkrašov, a Romeo Trevis je ubacio deset.

Partizan je krenuo jako i motivisano, ali ga je skromnost u nastavku koštala konstantnog minusa, koji je u više navrata bio dvocifren. Ipak, polovinom poslednje deonice crno-beli su "namirisali" opuštenost rivala i zahvaljujuću ofanzivnom skoku i dobroj odbrani došli do preokreta trojkom Andrića. Rendi Kalpeper bio je siguran u poslednja dva napada i ostavio veliko breme na pleća Milenka Tepića. Iskusni bek nije pogodio šut za pobedu u poslednjim trenucima i tim iz Humske doživeo je još jedan poraz posle dramatične završnice.

SASTAVI TIMOVA:

KRASNI OKTOBAR: Zamanski, Komisarov 4, Zavorujev 8, Katbert 7, Trevis 10 (8 sk), Koršakov, Ligins, Ponkrašov 12, King 1, Kalpeper 13, Liholitov, Kazin 6.

PARTIZAN: Tepić 10, Aranitović 2, Kuzeloglu, Murić 12, Marinković, Milutinov 13 (9 sk), Gagić 10, Andrić 10, Milutinović, Glišić, Bogdanović 2, Šalić.

  

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

40. minut - Rendi Kalpeper je bio siguran u dva napada domaćih i održao domaće u prednosti. Tepić je imao šut za pobedu, ali nije bio uspešan Kraj utakmice.
38. minut - Uzbudljiva završnica u Rusiji. Čak 11 poena zaredom vezao je Partizan i poveo trojkom ANdrića. Ipak, Trevis vraća minimalnu prednost "crvenima".
35. minut - Milutinov se okuražio i pogodio za dva uz prekršaj. Potom je Gagić bio siguran i crno-beli su u seriji 9:0.
32. strana - Ponkrašov dalekometnim hicem ostavlja crno-bele na distanci, a Kazin dodatno otežao Partizanu put do eventualnog preokreta.
30. minut - Kraj treće deonice. Posle Gagića, probudio se Tepić i postigao trojku. Partizan sa minus šest ulazi u poslednju deonicu.
27. minut - Gagić je iskoristio tehničku grešku Ponkrašova i poentirao sa penala, a ubrzo je poluhorogom poentirao iz reketa.
25. minut - Trojka Ponkrašova za dvocifrenu prednost Krasnog Oktobra. Gagić spušta na jednu decimalu.
22. minut - Murić je prvi stigao do dvocifrenog učinka. Poentirao je uz faul. Travis održava prednost domaćih.
20. minut - Kraj prvog poluvremena. Romeo Trevis omogućio je domaćinu zakucavanjem pristojnu prednost pred odlazak na veliki odmor.
17. minut - Taman kad su crno-beli prišli na tri poena minusa, Kalpeper je siguran van linije 6.75.
15. minut - Prva trojka za Partizan delo je Mihajla Andrića.
13. minut - Dve trojke Kalpepera i Katberta i domaći su ekspresno odmakli na plus sedam.
10. minut - Ruski tim tek u finišu uvodne deonice dodaje gas. Posle tehničke klupi Partizana i lakim poenima iz racionalnih šuteva, Krasni Oktobar je vezao 11 poena bez primljenog koša. Milutinov prekida trominutni post Beograđana. Kraj prve četvrtine.
6. minut - Iza klupe Partizana dominira zastava na kojoj je napisano: "Rusi i Srbi, braća zauvek".
4. minut - Gagić je vezao četiri poena, a na drugoj strani siguran je iskusni Anton Ponkrašov.
1. minut - Utakmica je počela. Murić je pogodio u kontri. Motivisano deluju crno-beli.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 06.11.2014. 06:55
Momci nemaju trenera,strah ih da ne pogreše jer će dobiti od duleta pesnicu...delija
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online