Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 10.04.2010.
23:38
Vestionline, Tanjug A

Vujošević: Tamiš će biti nezgodan rival

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ocenio je da će ekipa pančevačkog Tamiša, koju su "crno-beli" pobedili sa 93:52, biti jako neugodan protivnik na svom terenu u drugom delu Super lige.

"Samim plasmanom u Super ligu Pančevci su napravili veliko iznenđenje. Naš večerašnji rival igra dobro i svako će morati ozbiljno da ih shvati", rekao je Vujošević i dodao da su njegovi izabranici mnogo bolje odigrali u drugom poluvremenu.

Trofejni stručnjak je istakao da je pred Partizanom "izuzetno naporan ritam odigravanja utakmica" napominjući da se pripreme i treninzi moraju prilagoditi takvom tempu.

"Glavni cilj je da vrhunac forme dostignemo kada je to najvažnije. Već u utorak nas očekuje puno ozbiljniji meč sa Radničkim iz Kragujevca, koji je vrlo ambiciozno ušao u Superligu", naveo je Vujošević.

Trener Tamiša Bojan Jovičić požalio se da stručni štab pančevačkog superligaša nije dobro pripremio utakmicu i "snimio" karakteristike igre rivala, pošto se na početku sezone niko u njihovom klubu nije nadao plasmanu u Superligu.

"Nadao sam se da ćemo sve propuste u igri koje smo napravili u prvom poluvremenu ispraviti u nastavku. Desilo se, međutim, potpuno suprotno s obzirom da se naša igra potpuno raspala", istakao je Jovičić, koji je poručio je da je njegovim pulenima "izuzetna čast što su imali prilike da odigraju takmičarski meč sa učesnikom završnog turnira Evrolige".
 

Trifunović: Čestitam igračima

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Aleksandar Trifunović izjavio je da je zadovoljan trijumfom svog tima na startu Superlige Srbije. "Crveno-beli" su ranije večeras u gostima savladali ekipu FMP železnika rezultatom 75:64.

 

"Čestitam svojim igračima. Zadržali su tokom celog meča fokus na timskoj igri i bili su koncentrisani do samog kraja. Uspeli smo da se izdignemo iznad svih problema i negativnih i dobronamernih komentara. Postojali su neki padovi u igri i na tome moramo raditi u narednom periodu. Ovo je veliki podstrek za nastavak takmičenja. Verovatno smo ostali bez Bakića do kraja sezone. štimac je između ostanka i odlaska ali sam siguran da će ostalih dvanaest igrača u svaki meč ulaziti sa ovakvim karakterom. čestitao bih i igračima FMP-a na fer i korektnoj borbi i želim im mnogo sreće u nastavku prvenstva", rekao je Trifunović.

 

Crvena zvezda u drugom kolu gostuje ekipi Tamiša. Meč će biti odigran u sredu u Pančevu od 18,30 časova.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online