Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 22.06.2014.
10:11
Beta A

Radonjić: Ne znam da li ostajem u Zvezdi!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao je Partizanu osvojenu titulu prvaka Srbije, a za svoj tim je rekao da nije uspeo da se oporavi posle incidenata u prvom meču.

Skoro savršena sezona: Dejan Radonjić
 

"Čestitam Partizanu na osvojenoj tituli. Morali smo mnogo toga da uradimo u pripremi ovog meča. Uradili smo koliko možemo i odigrali odličan meč. Imali smo kontrolu i prednost, uprkos okolnostima. Očigledno je da smo večeras mogli da uzmemo (pobedu) sa boljom koncentracijom", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Partizan je pobedio sa 95:87 i tako slavio ukupno sa 3:1 u seriji finala plej-ofa Superlige. Prvi meč u seriji bio je prekinut dva puta. Prvo kada je trener Partizana Duško Vujošević povukao ekipu sa terena nezadovoljan suđenjem dok je gubio, a onda i posle opšte tuče na terenu.

"Serija je bila... dosta specifična. Taj prvi meč smo odlično igrali do momenta dok se nisu desile stvari koje su se desile. To nas je poremetilo i uvelo u nešto što nam nije trebalo. Kao proizvod toga nastale su okolnosti... Oni su iskoristili sve što je bio proizvod toga iz prvog meča", rekao je Radonjić.

On je kazao da je to bilo vidljivo zato što je njegov tim imao karakter i bio u dobroj formi.

"Pokazali smo snažan karakter, koji smo imali cele sezone, i odigrali sjajno. Evidentno je da je forma bila dobra, ne bi bilo logično da dva meča igramo dobro, a onda da ne dođemo do igre kada se igra finale domaćeg prvenstva", kazao je Radonjić.

Trener je rekao da još ne zna da li će ostati.

"Analiza predstoji, treba da se vode razgovori. Sve normalno i prirodno, kako se to radi u velikim klubovima kao što je Crvena zvezda. Ja sam neko ko odluke donosi na racionalnim osnovama, a ne posle ovakve utakmice... Po mojim reakcijama i viđenom, mislim da je jasno šta bih ja voleo", rekao je Radonjić.

Plejmejker Demarkus Nelson kazao je da je njegov tim imao šanse, ali da je važno i što je napredovao u organizaciji. Američkom internacionalcu bilo je vidno teško posle poraza.

"Bila je teška utakmica. Borili smo se tokom meča do kraja. Izgledalo je u jednom trenutku da kontrolišemo utakmicu, ali su posle nekoliko odluka bili ponovo u borbi", rekao je Nelson.

"Ne tražim izgovore, pobedili su, ali važnije je da smo napravili iskorak u odnosu na celu organizaciju. Tokom većeg dela sezone smo igrali na najvišem nivou. Bili smo u najtežoj grupi u Evroligi i blizu Top 16, igrali smo polufinale Evrokupa i bili blizu finala. Ovaj klub je od prošle godine napravio ogroman korak napred", rekao je
Nelson.

On je kazao da je prerano i da razmišlja o ostanku, ali je kazao da će njegov menadžer razgovarati sa upravom i da će odluka biti doneta naknadno.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online