Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 15.06.2014.
01:01
mozzartsport.com A

Vujošević: Tenzije ne izazivam ja, počele su kada su vođe navijača Zvezde preuzele vlast u Srbiji!

"Ne znam da li je ideja da se kompletan naš tim rasproda? Zamislite ovaj Partizan, bez banke, i dalje, s prodajom svih ovih igrača i bez mene. Onda će Zvezda biti zaista velika, a košarka onakva kakva treba da bude".

Duško Vujošević
 

Strateg Partizana Duško Vujošević rekao je na konferenciji za štampu posle poraza od Crvene zvezde i čitavog onog haosa u Pioniru da tenzije ne izaziva on, iako ga mnogi za to optužuju, "već da to rade vođe navijača crveno-belih, koje su preuzele vlast u Srbiji".

Vujošević je još jednom istakao da sudije nisu dobro odradile svoj posao i da su jedni od krivaca za ono što dogodilo...

"Postoji razlika imeđu subjektivnog i objektivnog mišljenja. Moje mišljenje je da kad Partizan igra na svom terenu nema prednost domaćeg terena. Sudije su očigledno pod nekim pritiskom. Sve što ste videli, čuvanje Bertansa, ali i Pavlovića, reakcijama sudija, samim sudjenjem... U suštini, sve ovo je plod jedne ogromne tenzije koja proizilazi iz koncepta koje ne izazivaju izjave, već iz koncepta da se Partizan baci na prosjački štap. Ne znam da li je ideja da se kompletan naš tim rasproda? Zamislite ovaj Partizan, bez banke, i dalje, s prodajom svih ovih igrača i bez mene. Onda će Zvezda biti zaista velika, a košarka onakva kakva treba da bude. Tenzije ne izazivam ja, već nastaju od onog momenta kada su vođe navijača Zvezde preuzele vlast u Srbiji. Ljudi koji su na najmoćnije pozicije postavili svoje ljude, one koji vode ovu zemlju i sport u sunovrat", u dahu je ispričao Vujošević.

Trener Partizana nastavio je izlaganje rekavši da "neke stvari ne mogu da se kažu na lep način, niti na diplomatski, zato što ponekad nema razloga pričati diplomatski i lepo.

"Ovo je žalosno. Sudije su pokazale svoju tendenciju. Postoje snimci, može se videti ko je počeo tuču. Ja ne znam zašto je Milutinov isključen. Lepo se vidi kako ga Nelson udara posle sudijskog zvižduka, uneo mu se u lice i onda je počelo sve ono. Ne znam... Iskreno bih se iznenadio kada bi kazne bile normalne".

Na kraju, Vujošević je rekao da bi predstojići dueli sa Zvezdom u finalu plej-ofa mogli da budu nemoguća misija za crno-bele...

"Kompletna finalna serija verovatno je unapred izgubljena stvar za Partizan, baš kao što je unapred izgubljena stvar i borba za JSD Partizan", zaključio je iskuni stručnjak.

POVEZANE VESTI

Nedelja 15.06.2014. 02:11
Ovaj covek treba podhitno da ode! Njegovo ponasanje je usko vezano sa mentalitetom Partizanovih navijaca i veoma je kompitabilno. Elem, njegovo dugogodisnje prepucavanje sa Covicem je nezaustavljivo i moraju obojica oda odu i da onda krenemo da pricamo o ozdravljenju srpske kosarke, inace moze slobodno da se ugasi domace prvenstvo da se ne bi brukali i sramotili pred svetom.
Nedelja 15.06.2014. 08:55
JEDINA PRAVA OPOZICIJA VUČIĆU ZOVE SE DULE VUJOŠEVIĆ . Jedini DULE govori ono šta NIKO U SRBIJI NE SME DA KAŽE . Jedini on kaže da je VUČIĆ postavio svoje ljude u SPORT I DRŽAVU I DA SVE ZAJEDNO VODE U SUNOVRAT . ŠTA NIJE ISTINA ? U FK Zvezda UEFA je dovedena dotle da je ona morala da zaustavi PLJAČKAŠE I RAZBONIKE koji sa kim god da su poslovali pokušali su da PREVARE . Tu mislim NA SVE IGRAČE I TRENERE u poslednjih 15 godina . KK ZVEZDA VUČIĆ ŽELEZNIK ugasila je ZVEZDU SA KALEMEGDANA SA DUGOM OD 15 MILIONA € . OTELA IME I GRB I OSNOVALI ZVEZDU VUČIĆ ŽELEZNIK KOJA IGRA KAKO DIKTATOR VUČIĆ I RAZBOJNIK ČOVIĆ SVIRAJU . SREĆOM NEĆE DUGO JER PROBUDIĆE SE SRBIJA .
Nedelja 15.06.2014. 22:18
Вујошевића избацити из српског спорта. Када толико вреди зашто се тако кратко задржао у Русији? Зашто мало не "прода" своје знање вани? Све Џенкинсе, Бератрансе и др.вратити кућама и оставити српској деци да се развијају. Одмах!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online