Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 15.06.2014.
01:01
mozzartsport.com A
"Ne znam da li je ideja da se kompletan naš tim rasproda? Zamislite ovaj Partizan, bez banke, i dalje, s prodajom svih ovih igrača i bez mene. Onda će Zvezda biti zaista velika, a košarka onakva kakva treba da bude".
Nedelja 15.06.2014.02:11
Ovaj covek treba podhitno da ode! Njegovo ponasanje je usko vezano sa mentalitetom Partizanovih navijaca i veoma je kompitabilno. Elem, njegovo dugogodisnje prepucavanje sa Covicem je nezaustavljivo i moraju obojica oda odu i da onda krenemo da pricamo o ozdravljenju srpske kosarke, inace moze slobodno da se ugasi domace prvenstvo da se ne bi brukali i sramotili pred svetom.
Nedelja 15.06.2014.08:10
On je definitivno bolestan On prica o prosjackom stapu i param NEVRUJEM Pod hitno ne u bolnicu nego na pusto ostrvo sa majmunima da pricaju zasto su banane krive
Nedelja 15.06.2014.08:55
JEDINA PRAVA OPOZICIJA VUČIĆU ZOVE SE DULE VUJOŠEVIĆ . Jedini DULE govori ono šta NIKO U SRBIJI NE SME DA KAŽE . Jedini on kaže da je VUČIĆ postavio svoje ljude u SPORT I DRŽAVU I DA SVE ZAJEDNO VODE U SUNOVRAT . ŠTA NIJE ISTINA ? U FK Zvezda UEFA je dovedena dotle da je ona morala da zaustavi PLJAČKAŠE I RAZBONIKE koji sa kim god da su poslovali pokušali su da PREVARE . Tu mislim NA SVE IGRAČE I TRENERE u poslednjih 15 godina . KK ZVEZDA VUČIĆ ŽELEZNIK ugasila je ZVEZDU SA KALEMEGDANA SA DUGOM OD 15 MILIONA € . OTELA IME I GRB I OSNOVALI ZVEZDU VUČIĆ ŽELEZNIK KOJA IGRA KAKO DIKTATOR VUČIĆ I RAZBOJNIK ČOVIĆ SVIRAJU . SREĆOM NEĆE DUGO JER PROBUDIĆE SE SRBIJA .
Nedelja 15.06.2014.11:43
Citam tako tvoje komentare, o sportu i sve cesce se pitam da li je moguce da postoji takav covek koji pise ovakve nebuloze. Onda se pitam da li pises sve suprotno od onoga sto mislis radi nekakve igre, ili si stvarno sebe ubedio u nesto sto je vise nego ne istinito. Uzecu drugu varijantu kao realniju i pitam te. Da li je moguce da ti verujes da je DV nekakva opozicija? Zasto podrzavas da (ne)sportski radnik mesa politiku i sport? Zasto slepo verujes u svaku njegovu izjavu? On da kaze da je lopta kockasta ti bi odmah potvrdio, je l' da? A sto se tice politike, necu ovde da pisem, jer ja ne mesam babe i zabe, samo mogu da kazem da i tu veze nemas...
Nedelja 15.06.2014.22:18
Вујошевића избацити из српског спорта. Када толико вреди зашто се тако кратко задржао у Русији? Зашто мало не "прода" своје знање вани? Све Џенкинсе, Бератрансе и др.вратити кућама и оставити српској деци да се развијају. Одмах!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)