Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 21.03.2014.
15:53
Beta A

Musli: Srećan sam, borićemo se do kraja

Jedan od junaka pobede Partizana nad Makabijem u Evroligi Dejan Musli rekao je da je jako srećan zbog tog uspeha i obećao da će se on i ostali košarkaši crno-belih boriti dok god imaju ikakve šanse u tom takmičenju.

Milenko Tepić
 

"Stvarno sam srećan što smo dobili ekipu kao što je Makabi, pogotovo jer je njima utakmica bila jako bitna. Nećemo se predavati, nije još kraj, svaku utakmicu do kraja ćemo igrati maksimalno požrtvovano u želji da je dobijemo", rekao je Musli novinarima posle utakmice u beogradskoj Areni.

Partizan je u jednom trenutku gubio i sa 15 razlike, a tok meča nije nagoveštavao da će se ući u neizvesnu završnicu. Jedan od najzaslužnijih za to bio je i Musli. On ne samo da je postigao 13 poena, već je i pred kraj meča izbio loptu iz ruku plejmejkeru Tajrisu Rajsu do Milenka Tepića, koji je dao koš za pobedu.

Centar Partizana je sedam sekundi pre kraja dao i jedan penal i tako postavio konačnih 72:70.

"Bilo je dobro, a?", upitao je Musli novinare kroz smeh.

"Bio je baš daleko od mene i onda sam pomislio da verovatno ne očekuje to, pa rekoh da probam. Uspeo sam da izbijem loptu i Tepa je natrčao i dao koš... A, posle promašenog penala sam samo razmišljao da dam drugi... Teže je ubaciti drugo nego prvo. Nije me bio strah, jer sam pre toga promašio jedno 10 penala", rekao je Musli, koji je svojim šalama često prekidao razgovor sa novinarima.

Posle više od 10 meseci pauze zaigrao i Davis Bertans. Na terenu je proveo 15 minuta i postigao je dva poena.

"Odigrao sam 10 minuta, imam dobar osećaj. Fizički sam spreman, samo treba da uđem u ritam i igram bolje nego večeras. Kada sam izašao konačno na parket, osećao sam se odlično, došao sam kući. Koleno je dobro, odigrao sam do kraja, znači da je sve u redu. Glavno je da smo se borili do kraja, to je glavno u svakoj utakmici. Sada se okrećemo Podgorici", rekao je Bertans.

Još jedan od junaka utakmice bio je i Tepić, koji je u finišu meča postizao važne poene.

"Iako imamo minimalne šanse da se plasiramo u Top 16, uvek je lepo pobediti ekipu kao što je Makabi, posebno na način na koji smo to uradili. Nadam se da će nam to biti samo dodatni izvor timskog samopouzdanja i vere jednih u druge. Sada idemo u Podgoricu na utakmicu koja nam je važnija. Spremniji smo i treba da probamo da dobijemo utakmicu koja nam je prioritet", rekao je Tepić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online