Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 16.03.2014.
21:35
mozzartsport.com, kkcrvenazvezda.rs A

Čović: Razmišljamo da Budiveljnik dočekamo u Areni

"Kako stvari stoje, Srbija će gotovo sigurno na fajnal-foru imati dva predstavnika, uz Zvezdu tu će biti i Partizan, zato očekujem značajanu pomoć grada u organizaciji ovog događaja".

Nebojša Čović
 

Pobedom u Zadru košarkaši Crvene zvezde osigurali prvo mesto na tabeli regionalnog takmičenja dva kola pre kraja ligaškog dela. Zanimljivo je istaći da su upravo u tom gradu pre samo tri godine crveno-beli vodili odlučujuću bitku za opstanak u Jadranskoj ligi. Bio je to meč poslednjeg kola u kome su Beograđani slavili i tako se spasli ispadanja.


Prvi čovek Crvene zvedze Nebojša Čović izuzetno kaže da je izuzetno zadovoljan ostvarivanjem još jednog cilja ove sezone. On je dodao da je klub odličnim rezultatima u značajnoj meri doprineo dobrom koeficijentu naših klubova što bi Srbiji i sledeće sezone trebalo da omogući da u ABA ligi ima četiri predstavnika...
"Upravo iz tog razloga i u finišu Jadranske lige Zvezda će u svakoj utakmici ići na pobedu iako ti mečevi za nas neće imati rezultatski značaj. Čestitam igračima i stručnom štabu, kao i svim članovima uprave kluba na ovako vrednom sportskom rezultatu koji je nastao kao plod našeg zajedničkog i veoma napornog rada", rekao je Čović.


Osvajanjem prvog mesta u ligaškom delu Crvena zvezda je automatski stekla pravo domaćinstva fajnal-fora regionalne lige...
"Kako stvari stoje, Srbija će gotovo sigurno na završnom turniru imati dva predstavnika, uz Zvezdu tu će biti i Partizan, zato očekujem značajanu pomoć grada u organizaciji ovog događaja. Mislim da je svima jasno koliki značaj ima turnir za srpsku košarku i zato se nadam da će se svi relevatni faktori ponašati u tom duhu. Kombank arena je već rezervisana u terminu održavanja trunira, a još nam samo preostaje da vidimo kakve će uslove pred nas postaviti ABA i da li su oni realni i prihvatljivi".


Crvena zvezda i na evrosceni ove sezone beleži veoma zapažene rezultate. Posle nesrećne eliminicajije iz Evrolige, svoju klasu dokazala je u Evrokupu. Izabranici Dejana Radonjića u utorak u Kaunasu igraju prvi meč četvrtfinala protiv šampiona Ukrajine Budiveljnika.
"Čitave sezone imamo jasan koncept rada, idemo stepenik po stepenik. Upravo takav pristup i maksimalna posvećenost doveli su nas u poziciju da se borimo za plasman u polufinale Evrokupa. Ekipa se nalazi u zgusnutom rasporedu utakmica, putovanja su veoma naporna, ali svi se nadamo povoljnom rezultatu u tom prvom meču sa Budiveljnikom. Što se tiče revanša, uzdamo se u veliku podršku naših navijača koja nam mnogo znači i čini nas da budemo još jači. JNismo konačno odlučili da li ćemo Budiveljnik ugostiti u Pioniru ili Areni. Razmatramo sportske motive, ali i one ekonomske", zaključio je Čović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online