Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.01.2014.
18:30
BETA A

Gurović: Partizan je favorit!

Trener košarkaša FMP-a Milan Gurović rekao je danas da je Partizan favorit u četvrtfinalnoj utakmici Kupa Radivoja Koraća i da će njegova ekipa taj duel igrati bez pritiska.

 

"Mi smo u neku ruku već pobednici, jer većina mojih igrača nikada nije igrala u Pioniru, pogotovo ne protiv Partizana. Zna se da je Partizan favorit, igraćemo bez pritiska, jer nemamo šta da izgubimo, osim da steknemo iskustvo igranja u Pioniru", rekao je Gurović.

Košarkaši FMP-a u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, u petak 7. februara od 18.30 u hali Pionir igraju protiv Partizana. Posle tog duela počinje meč Mega Vizure i Crnokose (21). Prošle godine je finalna utakmica između Crvene zvezde i Partizana u Kragujevcu prekinuta zbog incidenata na tribinama, a završena je dan kasnije bez prisustva publike. Gurović je tada bio u stručnom štabu crveno-belih.

"Apelujem da se strasti smire, nadam se da neće doći do nemilih scena i da će sve proteći u korektnom duhu", rekao je Gurović.

Branilac trofeja Crvena zvezda u četvrtak, 6. februara, od 18.30 igra protiv Borca iz Čačka. posle toga, od 21.00 počinje duel Radničkog iz Kragujevca i OKK Beograda. Direktor Borca iz Čačka Marko Ivanović rekao je da je njegova ekipa
dobila najtežeg protivnika, ali da je zadovoljna žrebom.

"U suštini smo zadovoljni žrebom, jer sve ekipe vole da igraju protiv Partizana i Crvene zvezde. Dobili smo ekipu koja vodi na tabeli regionalne lige i koja ima manje problema od ostalih. Imaćemo težak zadatak, ali je to dobra prilika da probamo da se predstavimo na što bolji način", rekao je Ivanović.

Trener Mega Vizure Dejan Milojević rekao je da njegova ekipa mora motivisano da uđe u duel s Crnokosom.

"Igramo protiv Crnokose koja je najprijatnije iznenađenje domaće lige. Moramo da uđemo u taj duel motivisano i da dokažemo da smo kvalitetni i da prođemo u polufinale... A u polufinalu je Partizan favorit", rekao je on.

Milojević je rekao da ga "malo i nervira" što se govori o mogućim incidentima.

"Verujem da će sve biti u redu, ne treba potencirati sve to. Treba pričati o košarci, ko kakav tim ima, a ne o ružnim stvarima", rekao je on.

Predsednik OKK Beograda Dejan Dimitrijević rekao je da veruje da njegova ekipa može da igra protiv Radničkog iz Kragujevca.

"Oni spadaju u vrh srpske košarke, ali mislim da je to ekipa protiv koje možemo da igramo. Način na koji igraju Partizan, Zvezda ili Mega bi nam stvorio mnogo problema i zato mislim da ćemo Radničkom pružiti dostojan otpor. Zadovoljni smo žrebom i srećni smo što smo uopšte u završnici Kupa", rekao je Dimitrijević.

Pobednici utakmica koje se igraju u četvrtak činiće prvi polufinalni par, a pobednici utakmica koje se igraju u petak, drugi par. Polufinalne utakmice igraju se u petak, 7. februara, od 17.00 i 21.00, a finale je na programu u nedelju od 20.30.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online