Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 27.02.2014.
20:10
Beta A

Milojević: Želimo da ponovimo igru iz Kupa protiv Zvezde

Trener košqrkaša Mega Vizure Dejan Milojević rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde pokušati da ponovi igru iz finala Kupa Radivoja Koraća i da veruje da na taj način može da pobedi crveno-bele.

Dejan Milojević

"Zvezda je najkvalitetnija ekipa u ligi, prvi su na tabeli, u dobroj formi i ritmu. Finale Kupa je bila jako zanimljiva utakmica, pokušaćemo da igramo na sličan način. Nama odgovara da igramo brzo i na veliki broj koševa i ako uvučemo Zvezdu u naš ritam, kao u Kupu, imaćemo velike šanse za pobedu", rekao je Milojević novinarima u Beogradu.

Košarkaši Mega Vizure u subotu od 19 sati u Smederevu igraju protiv Crvene zvezde, utakmicu 22. kola Jadranske lige. Ekipe su igrale u finalu Kupa Radivoja Koraća, početkom februara, kada je Zvezda u neizvesnoj završnici pobedila sa 81:80.

"Imamo konkurentan tim, ali sigurno ne postoji ekipa koja sa sigurnošću može da kaže da će pobediti Zvezdu. Mi to želimo i daćemo sve od sebe. Dolazak Novice Veličkovića će pojačati kvalitet, samo je pitanje vremena koliko ćemo se brzo uigrati", rekao je Milojević.

Zvezda je prva na tabeli Jadranske lige sa 17 pobeda i četiri poraza, dok je Mega na osmom mestu sa devet pobeda i 12 poraza.

"Nemamo pritisak, obezbedili smo opstanak i želimo da do kraja ostvarimo što više pobeda, kako bi Srbija imala što veći koeficijent i zadržala četiri predstavnika u Jadranskoj ligi. Iskoristićemo utakmicu da se što bolje uigramo do početka
Superlige", rekao je Milojević.

On je dodao da će Vasilije Micić i Nemanja Dangubić biti u timu.

"Igraće obojica, počeli su da treniraju i ako se ne povrede do subote, igraće", rekao je.

Milojević je istakao da nije srećan što Novica Veličković nije uspeo u Bambergu, ali da je zadovoljan što je došao u Megu.

"To je igrač koji će podići naš kvalitet i pomoći mladim igračima. Verujem u njega, znam kakav je karakter i da će iz ovoga izaći još jači", rekao je trener Mege.

Veličković je rekao da će njegova ekipa ići na pobedu protiv Zvezde.

"Vraćam se u Jadransku ligu, meni je sve to manje-više poznato. Što se tiče Zvezde, pratio sam ove sezone koliko sam mogao i vidim da se moji saigrači dobro snalaze kada igraju sa njima. Biće neizvesna utakmica, ali sam siguran da ćemo ići na pobedu", rekao je on.

Veličković je dodao da je, u odnosu na prošlu godinu, ekipa Mege sazrela i da to nisu isti igrači.

"Rade dobro, ima par igrača za visoke domete. Ekipa je zrelija... Kada sam ja došao oni su igrali Superligu i tada nisu verovali da mogu da igraju sa jednom Zvezdom, da dobiju Radnički. Pobedili su Zadar na strani, a ja sam to jedva uspeo sa Partizanom", rekao je Veličković.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online