Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 21.01.2014.
11:12
BETA A

Tepić: U Izraelu moramo mnogo bolje

Košarkaš Partizana Milenko Tepić rekao je da njegova ekipa mora u Izraelu protiv Makabija da odigra mnogo bolje nego u Zadru, ako želi da napravi iznenađenje.

Bogdan Bogdanović
 

"Uspeli smo da okrenemo jako važnu utakmicu. Nije lako uvek igrati na visokom nivou, važno je pobeđivati, ali mislim da ćemo morati dobro da se spremimo ako želimo da napravimo iznenađenje u Izraelu", rekao je Tepić novinarima u Zadru.

Partizan je juče savladao Zadar na gostovanju u Jadranskoj ligi sa 64:56. Tepić je kazao da njegova ekipa nije spremno ušla u meč, dok je Zadar, nošen publikom, dobro otvorio meč i stekao samopouzdanje.

"Mi smo igrali prilično slabo prvo poluvreme, bez jasne ideje, sa mnogo grešaka, sporo nam se lopta kretala, teško smo dolazili do pozicije, promašivali smo slobodna bacanja i zicere. Sve zajedno je loše izgledalo i objektivno devet razlike na poluvremenu i nije bio tako loš rezultat s obzirom kako smo igrali", rekao je Tepić.

Crno-beli su do pobede došli čvrstom odbranom u drugom poluvremenu, u kojem su napravili veliki preokret.

"Možda je to bila opomena i dobar trenutak da se malo trgnemo, da igramo angažovanije i agresivnije kako u odbrani, tako i u napadi. Imali smo boljih rešenja u napadu, pametnije smo igrali, mnogo smo bolje skakali i zatvarali koš", naveo je Tepić.

Partizan već u četrtak igra 4. kolo Top 16 faze Evrolige protiv Makabija u Tel Avivu.

"Makabi je favorit u svakom slučaju, jako teško je igrati pred njihovim navijačima. Sigurno da imaju ambicija da pokušaju da odu na fajnal-for. Mi ćemo pokušati da se što bolje spremimo, da ih dobro skautiramo i da tražimo šansu u nekoj našoj dobroj utakmici", rekao je Tepić.

Bek Partizana Bogdan Bogdanović se složio s Tepićem da je njegova ekipa loše počela meč u Zadru, ali da su uspeli da prelome meč i na kraju trijumfuju.

"Loše smo otvorili, oni su stekli samopouzdanje na početku, ubacili neke šuteve u poslednjim sekundama. Trebalo je malo vremena da se adaptiramo, nismo trčali dobro u prvom poluvremenu i nismo igrali odbranu do kraja. U bitnim momentima smo prelomili, oni su ušli u problem s ličnim greškama, mi dodatno pojačali u napadu i pobedili", rekao je Bogdanović.

Govoreći o predstojećem protivniku Partizana, Bogdanović je kazao da crno-beli nemaju šta da izgube u Tel Avivu i da će tako i igrati.

"Težak protivnik, jedan od konkurenata za fajnal-for. Kao što sam rekao i pred Real, nemamo pritisak na takvim utakmicama i treba tako da igramo, ali moramo da damo sve od sebe. Sigurno da ćemo biti motivisani, ipak je to veliki klub. Nemamo šta da izgubimo u Tel Avivu, a kad igrate opušteno, onda je i lakše", kazao je
Bogdanović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online