Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 16.09.2013.
21:21
mozzartsport.com A

Španci: Nismo pustili Italiju!

Serhio Rodrigez, Riki Rubio, Hoze Kalderon i Rudi Fernandez tvrde da je čudesno prokockana pobeda protiv Azura plod grešaka, a ne namere.

Čudna utakmica: Kalderon se čudi promašaju pored Bilinelija
 

Umesto da svi lepo igraju u isto vreme i da se iksljuče nagađanja o mahinacijama, raspored mečeva na Eurobasketu je mnogima ostavio prostor za mutne igre. Konkretno: Špancima! Košarkaši Crvene furije su bili u situaciji da biraju da li će pobedom nad Italijom zakazati četvrtfinalni duel sa Litvanijom ili će ih poraz poslati na Srbiju. “Čudnim spletom okolnosti“, oni su izgubili praktično dobijen meč i stavili sebi metu na leđu da ih gađaju svi oni koji ih optužuju da su kalkulanstki izgubili meč kako bi igrali protiv Srbije.


Posle meča, igrači su davajući izjave morali da se brane pred naletom pitanja o njihovom poštenju i fer pleju, jer pljušte optužbe da su namerno izgubili meč.
„Nismo kalkulisali. Želeli smo da pobedimo, nažalost to nismo uspeli da uradimo. Sada nam predstoji da se što bolje spremimo za Srbiju“, rekao je Riki Rubio posle meča.
U poštenje se kune i Hoze Kalderon.
„Nismo birali da li ćemo da igramo sa Srbijom ili Litvanijom. Gledamo samo sebe i kako da igramo bolju košarku. Nije bilo nikakvih kalkulacija. Bilo bi sjajno da se osećamo toliko samouvereno da možemo da kalkulišemo, ali nismo.“


Tragičar meča je bio Serhio Rodrigez koji je promašio dva slobodna bacanja i pustio Italijane da izbore produžetak.
„Nismo svesno izgbili meč i videćemo gde smo grešili kako bi izvukli pouke. Znali smo da nas očekuje teška utakmica i tako je i bilo. Bitno je da smo u četvrtfinalu, a ime rivala je nebitno jer su to sve snažne ekipe.“


„Doživeli smo neverovatan poraz. Kontrolisali smo meč, ali smo nekako dopustili Italijanima da se vrate u igru. Poslednjih nekoliko minuta su bili čudni. Najvažnije je da smo prošli dalje. Ime protivnika nije važno jer su to sve kvalitetni rivali. Srbija je mlad tim, koji uvek igra sa 100 odsto mogućnosti, ali sposobni smo da pobedimo i Srbiju i bilo koji drugi tim na prvenstvu. Sećam se šta je bilo na prethodnom četvrtfinalu protiv Srbije. Sada Teodosić nije tu, ali sigurno će biti izuzetno teška utakmica“, rekao je Rudi Fernandez.


Videćemo da li će se Špancima isplatiti što nisu malo više zapeli pa izbegli Srbiju...

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 16.09.2013. 22:14
Iz aviona se videlo da su namerno izgubili.To ce vam reci i onaj ko se malo razume u kosarku.
Utorak 17.09.2013. 13:21
Ako ima i malo Boga da ih Srbija napraši ko majmune ! Koji trulež !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online