Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 12.09.2013.
11:53
mozzartsport.com A

Kinsi: Zbog Grobara sam došao u Partizan!

“Znate kako, u Istanbulu ogromnu podršku navijača dobijete kada se igraju velike utakmice. A, kako sam ja čuo, Partizan ima frenetičnu podršku svojih navijača na svakoj utakmici", rekao je novi bek šuter crno-belih.

 

Samo nekoliko dana pošto je Partizanu odblokiran račun rukovodstvo kluba je reagovalo dovođenjem igrača po ukusu Duška Vujoševića - 29-godišnji Terens Kinsi će pokušati da svojim iskustvom pomogne mladim crno-belim igračima da nastave sa uspesima i u novoj sezoni.
“Dobro se osećam, malo sam umoran, ovde je nešto hladnije nego inače, ali sam dobro. Ovo mi je drugi put da sam u Beogradu. Jednom sam bio ovde još dok sam igrao u Efesu. Tada nisam imao priliku da vidim grad, samo smo došli, trenirali i odigrali utakmicu. Nadam se da ću sada upoznati dosta novih, dobrih ljudi, koji će mi pokazati Beograd u pravom svetlu“, rekao je Kinsi po dolasku u Beograd.


Iskusni Amerikanac pamti izvanrednu atmosferu koju su navijači Partizana napravili u Pioniru.
“Pamtim samo da je atmosfera u Pioniru bila izvanredna. Sećam se i da sam nekoliko puta sa saigračima pričao o toj utakmici i svi smo bili pod vrlo jakim utiskom“.


Kinsi je novinarima objasnio šta ga je to nateralo da dođe u Beograd, u Partizan.
“Želim samo da igram košarku. Želim da osetim tu atmosferu koju ima Pionir. Znate, veliki broj igrača nikada u karijeri ne doživi atmosferu koju naprave navijači Partizana. Želeo sam da dođem ovde, jer nisam kao ostali stranci. Meni je važno to što su me navijači odmah prihvatili, što me je tim dočekao lepo. Igrao sam tri i po godine u Evropi, volim da igram ovde. Naravno, nigde nije kao kod kuće, ali želim da vidim kako je to igrati u različim kulturama“.


Sjajni bek šuter je tokom dana provedenih u Efesu imao priliku da oseti atmosferu koju prave navijači u Istanbulu. Ipak, sam kaže da je atmosfera u Pioniru potpuno drugačija.
“Znate kako, u Istanbulu ogromnu podršku navijača dobijete kada se igraju velike utakmice. A, kako sam ja čuo, Partizan ima frenetičnu podršku Grobara na svakoj utakmici. Još uvek nisam upoznat sa rivalstvom Crvene zvezde i Partizana, ali se radujem novom iskustvu“, zaključio je Kinsi.

POVEZANE VESTI

Nedelja 15.06.2014. 22:31
Да "бизнисмени" Човић и Вујошевић нису ушли у српску кошарку никада Кинзи и др. не би требали долазити. Док нису странци почели долазити имали смо најбоље кошаркаше Европе. Марш из Србије.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online