Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 12.03.2013.
13:15 >> 13:36h
Vestionline, Telegraf.rs A

Đilas: Završni turnir ABA lige u Beogradu

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragana Đilas potvrdio je danas da će se fajnal-for Jadranske lige igrati u Beogradu, ali prvi čovek ABA lige Roman Lisac kaže da nije zadovoljan ponudom i da to nije dovoljno za organizaciju završnog turnira.

Nedovoljna ponuda za Romana Lisca - Dragan Đilas

Gradonačelnik Beograda rekao je da je na sastanku sa direktorom Jadranske lige Romanom Liscem postigao dogovor oko organizovanja završnice takmičenja u glavnom gradu Srbije.

"Obavestio sam gospodina Lisca da mi kao grad ne možemo da platimo 100.000 evra, koliko domaćin plaća Jadranskoj ligi, ali da smo spremni da obezbedimo besplatno korišćenje beogradske Arene ili hale Pionir, u zavisnosti od toga za koju se od ove dve hale organizator odluči", rekao je Đilas.

Predsednik Košarkaškog saveza je u dodao da je u razgovoru sa Liscem raspravljao i o bezbednosnim merama oko organizacije fajnal-fora.

"Jedini moj zahtev je bio da Jadranska liga plati osiguranje dvorane od nastanka potencijalne štete, što je deo standardne procedure prilikom održavanja bilo koje manifestacije. Razgovarali smo i o problemu bezbednosti, s obzirom na dešavanja na finalu Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu i uputio sam gospodina Lisca da to pitanje reši u dogovoru sa nadležnim državnim organima", kazao je Đilas.

Završni turnir Jadranske lige održaće se od 25. do 27. aprila.

Lisac: Nisam zadovoljan ponudom, dvorana nije dovoljna

 

Tek što je gradonačelnik Beograda i predsednik KSS Dragan Đilas obelodanio da je zanteresovan da se u Beogradu održi završni turnir, ponuda koja je poslata u ABA nije zadovoljavajuća tvrdi Roman Lisac.

 

"Poštujem i cenim gospodina Đilasa i njegovu želju da Beograd bude domaćin, ali moram da kažem da je ponuda mala i nije u redu. Nama treba više", rekao je za "Telegraf" Roman Lisac i dodao:

 

"Gospodin Đilas nam daje samo dvoranu, koja je u vlasništvu grada. Ne daje ni, recimo, kotizaciju, a ja sada sam moram da pronađem firmu koja će da osigura od štete dvoranu. Da li je moguće da u Srbiji nema nijedne takve? Uostalom, šteta je uvek problem. Ona se dogodi i kada Partizan igra u Evroligi. Beograd je i dalje u konkurenciji, ali nije logično da ja iz Slovenije koordiniram ili razgovaram sa srpskom policijom oko obezbeđenje. Jednostavno, Đilas nam je ponudio samo dvoranu, a mi nju možemo da dobijemo gde želimo. Konačno, neki rokovi su odavno 'probijeni' i konačnu odluku imaćemo do nedelje", zaključio je Lisac i podsetio da su u igri još i Skoplje, Laktaši, Kragujevac i Niš.

POVEZANE VESTI

Utorak 12.03.2013. 16:19
Nikad dosta ovog djubreta! Nema gde svoju njusku ne uvlaci! Tolike su pare bacili na nedovrsene projekte, meni nije jasno kako ovi piliticki dinosaurusi opstaju na foteljama? Bogacenje bez nadzora, prisvajanje imovine ........... KATASTROFA! Miskovic je mila majka kakvim se ova malverzacijama bavi!
Sreda 13.03.2013. 08:13
Gradonačelnik Beograda i predsjednik KKS? Kako imaju obraza? Znaju li oni šta je obraz?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online