Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 11.02.2013.
19:52
Vestionline A

Zvezda osvojila Kup Radivoja Koraća

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su ovogodišnji trofej Kupa Radivoja Koraća, pošto su u nastavku prekinute finalne utakmice u Kragujevcu pobedili Partizan rezultatom 78:69 (25:22, 16:16, 8:11, 29:20).

Tužan rasplet finala Kupa Radivoja Koraća

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su "Žućkovu levicu" u ambijentu kakav niko nije želeo, pred praznim tribinama kragujevačkog "Jezera".

Crveno-beli su su u nastavku juče prekinutog meča zbog navijačkih incidenata, savladali Partizan rezultatom 78:69 zahvaljujući fenomenalnoj seriji od 17:0 krajem treće i početkom poslednje četvrtine.

Partizan je imao vođstvo 49:46, a onda je u poslednjoj sekundi treće četvrtine Demarkus Nelson postigao koš uz faul, što je tokom četvrte deonice ponovio još dva puta i postao glavni akter nastavljenog finala.

Košarkaši Partizana su u skoro deset minuta uspeli samo jednom da pogode iz igre za dva poena, a uz pet promašenih trojki nisu imali nikakve šanse da ostanu u igri. Tek u finišu meča crno-beli su uspeli da smanje razliku koja je iznosila i 15 poena viška u korist Crvene zvezde (52:67).

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Igor Rakočević sa 20 poena, koliko je imao i Majkl Skot, dok je damarkus Nelson dodao 17. U ekipi Partizana Vladimir Lučić postigao 17, a Leo Vesterman 14 poena.

Košarkaši Zvezde su tako podigli trofej posle sedam godina, jer su 2006. osvojili nacionalni Kup, pa se "Žućkova levica" iz Humske preselila u vitrine "večitog rivala".

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 11.02.2013. 22:08
Citam tekst i ne mogu da verujem. Izvestaj sa utakmice lici na ne na neki iz medjudnarodnog takmicenja u kome je Partizan igrao protiv nekog inostranog kluba. Da li novinari ne mogu da prebole poraz Partizana. Da li je Crvena Zvezda strani klub. Uzas od amaterizma i malogradjastine u sportskim izvestajima. Jedan minimum neutralnosti se mora ocekivati kod izvestavanja sa domacih utakmica, na nasim medijima. Tesko da neko moze biti zaista neutralan . Ali navijanje je VEOMA licna stvar i ne sme da se prenese u novine i medije. Svako moze i treba da ima tim za koga navija, i to je licna stvar. Izvestavanje sa utakmica je ipak samo za profesionalce. Ovo sam napisala iz najboljih namera
Utorak 12.02.2013. 10:01
Do sada sam navijao za gance,protiv klubova iz inostranstva ali od sada-nikad!Ovo sto su uradili Djilas(zuti)i Covic(crveni,plavi,zuti,crni,lakiran svim bojama)prelazi sve neukuse!U stilu ustasa i siptara:mi njih napadnemo i vi nas branite(KSS)i tako Zuti Djilas dogovori se sa Cokijem i Rakocevicem i sve u redu!A tek izvestaj policije:nikog nije uhapsila a okrivila Partizanove navijace unapred!Jer je tako dobila nalog!Zvezda jeste jaca ove godine al ovako pobediti je sramno!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online