Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 08.07.2012.
22:45
Vestionline A

Raduljica i Raković nisu došli na okupljanje "orlova"

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Dušan Ivković, naišao je na neočekivane probleme već na okupljanju reprezentativaca, jer se bez objašnjenja nisu pojavili Miroslav Raduljica i Milovan Raković.

Duda Ivković okupio "orlove" u "Ziri"

Zvanično najboljem treneru Evrolige za prošlu sezonu nisu se odazvali Miroslav Raduljica i Milovan Raković, a selektor kaže da ne zna razloge nedolaska na okupljanje u beogradskom hotelu "Zira" na početku preiprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Sloveniji 2013. godine.

"Moje je bilo da pozovem najbolje igrače, a ljudi iz vrha Saveza, Dejan Bodiroga i Dragan Tarlać, obavili su razgovore sa njima. Nisam imao nikakvu informaciju da Raduljica i Raković neće doći, a očekivao sam ih", kazao je Ivković za "Blic".

Pripreme za Eurobasket u ponedeljak će početi Miloš Teodosić, Stefan Marković, Aleksandar Rašić, Milenko Tepić, Nemanja Nedović, Nemanja Jaramaz, Ivan Paunić, Marko Kešelj, Danilo Anđušić, Nemanja Bjelica, Vladimir Lučić, Duško Savanović, Dragan Labović, Zoran Erceg, Kosta Perović, Milan Mačvan, Mile Ilić, Dejan Musli, dok će se kapiten Nenad Krstić i Vladimir Micov naknadno priključiti radu sa ekipom, jer se oporavljaju od povreda.

Srpski košarkaši će prvih nedelju priprema provesti u Beogradu, a zatim idu u Vršac u kome će odigrati prvu prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Letonije. Srbiju zatim očekuje učešće na turnirima, a prva kvalifikaciona utakmica sa reprezentacijom Islanda na programu je 14. avgusta.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 09.07.2012. 13:56
Sta je bilo sa Milicicem? Kako se u Srbiji sve brzo zaboravlja! Kako se Ivkovic odnosio prema Milicicu, Rakovicu, Radenovicu, Raduljici, ... tako i oni prema njemu. Kada je njima bilo potrebno da budu barem medju 12, Ivkovic se odlucio za Perovica, Marjanovica, ... Danas su oni potrebni Ivkovic ali ih nema!!! Kakva demagogija na press konferenciji, oni ce da se `bore`, kao da idu na front a ne u sportske, kosarkaske kvalifikacije za EP 2013! Bogdanovic i Micov su godinama nasi najbolji igraci na poziciji TRI, ali nijedan nije igrao u Olimpijakosu. Da molimo samo Boga da Crnogorci budu bez Pekovica i Vucevica, a Izraelci nedovoljno mitivisani, inace moracemo sa treceg mesta da trazimo sansu
Ponedeljak 09.07.2012. 15:08
Slazem se sa tobom u potpunosti......
Ponedeljak 09.07.2012. 20:41
Grb je svetinja tako da nemaju nikakva opravdanja. Oni su pokazli koliko vole ovu zemlju. Treba da ih je stid.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online